Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- E-book olvasók
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
the dealer
tag
Nem csak azért mondok fel.
Még az előtt próbálok felmondani mielőtt agyrákot kapnék az indiai és kínai kollégáktól.
Eddig bírtam. Amikor megláttam mi pörög, akkor elhatároztam, hogy megpróbálok kihúzni egy évet, de egyszerűen nem bírom már tovább. Minden egyes nap mióta itt vagyok egy kínszenvedés és nagyon depressziós vagyok, attól amit "alkotnak".
Alapból úgy indult a projekt állítólag 3 éve, hogy leginkább legyelek voltak. Jött egy india manager, aztán ahogy hozta az indiai és kínai koollégákat úgy mentek el a lengyelek. Én már csak hárommal találkoztam. Abból most megy el kettő és abból csak az egyik volt Java fejlesztő. Aki utoljára marad az egy db expert, akivel nagyon keveset érintkezek.
A legroszabb, hogy amikor már azt hittem roszabb nem lehet az indiaiaknál, akkor elkezdtem egy hónapja olyan feladatokat kapni ami a kínaiak microserviceivel kapcsolatosak. Embertelen amit csinálnak, teljesen sokkolva vagyok.
Szóval most úgy vagyok vele, hogy roszabb fizetésért is simán váltanák. Teljesen rommá vagyok égve.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest