Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundli
tag
Az egyetemen 1 év is itt a szakirányválasztás és fogalmam sincs, hogy merre hány méter. Mérnökinformatikusnak tanulok a műegyetemen, de nem szoftverfejlesztő akarok lenni. Tudom, ez elsőre furcsa, de én hiszek abban, hogy informatikusok nem csak kőkemény programozásból tudnak megélni.
Nagyon érdekel a minden ami hardver, hálózatok/telekommunikáció, operációs rendszerek és akármi más szinte ami nem a C/C++-os kőkemény kódolás reggeltől estig.
Persze valami olyasmi irányba akarok menni ami jól is fizet, de avval tisztában vagyok, hogy C/C++ kódolással lehet a legjobban keresni.
Mellékesen a Java és C# nyelv is vonz, de azt is inkább csak közép szinten, nem vagyok profi kódoló.
Minden hasznos tippet örömmel fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Házimozi belépő szinten
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest