Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
skristof
tag
válasz
bundli
üzenetére
ha ennyire meg kell fogni minden forintot, eurót akkor szerintem is várj vele.
bár nem értem, akkor miért veszel ennyiért telefont, de ez már nem is az én dolgom
viszont ha nem tudod még hova mész, akkor úgy sem tudnánk releváns infót adni. de akkor mondjuk azt, hogy ny-európában gyakori a céges teló, és akkor megnyugszol, és nem veszel sajátot addig, amíg ki nem derül az igazság.
-
válasz
bundli
üzenetére
Ilyet egyáltalán csinálnak bárhol, hogy csak úgy megdobnak valamennyi pénzzel, mert saját eszközt használsz? Szerintem olyan van, hogy a flottából kiválaszthatsz egy készüléket és kész. Amúgy szimplán rá kell kérdezni, hogy adnak-e céges mobilt, mert fejlesztőknél ez zsákbamacska.
-
golfvariant
aktív tag
válasz
bundli
üzenetére
Ez most olyan fontos szempont? Számomra ez szimplán fillérb*szás. Ha úgy alakulna akkor persze én is elfogadnám azt az összeget, de ez csak huszadrangú szempont...
Viszont addig nem nagyon érdekelne a BYOM és a hasonlók, amíg azt csinálhatom amit szeretek és meg is fizetik
Cafeteria, 13. havi fizetés stb szerintem sokkal fontosabb mint a 2-3-4 évente esedékes BYOM "bónusz" -
-
D@ve89
tag
A VIR (Vállalati Információs Rendszerek) szakirány abból a szempontból nagyon jó, hogy már az önlabodat is könnyedén tudod például az SAP-nál csinálni. Minden félévben szervez a szakirányt vivő tanszék cégeket, akik sok témát meghirdetnek, és lehet náluk önlabra/szakdogaírásra jelentkezni. Persze a terminfó labornál utálni fogod az életedet is...

Vagy: hálózatos szakirány, aztán pedig MSc-n a VIK-es gazdinfó képzés, amivel majdnem bepótolod a VIR szakirányt. Így szélesebb látóköröd lesz.
-
FLx
addikt
Neked kell dönteni, hogy mi az ami érdekel. Ezek közül sok érdekes téma van, és nagyrészt jól is fizetnek, ha igazán értesz hozzá. Hálózatok, különösen mobil téma most nagyon menő, aztán vállalati infó rendszerek, azon belül SAP hiperjól fizető szakma, de sorolhatnám. Lényeg, hogy válaszd ki azt, ami érdekel és legyél a legjobb. Középszerű vagy, akkor egyik se fog sokat fizetni, ha a legjobb, akkor bármelyik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Jövedelem
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Cyberpunk 2077
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hol?