Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyendre2
tag
Sziasztok !
Tanácsot szeretnék kérni ! Mert úgy gondolom, rosszul mértem fel, mennyit kérhetek/kaphatok Budapesten .EÜ-ben dolgozó informatkus vagyok, az év elején több helyre is beadtam az önéletrajzom és több helyről is pozitív visszajelzét kaptam, hogy szívesen várnak. Márciusban felmondási dő letöltése nélkül felmondhattam volna, de magán okok miatt nem tettem.
Igaz mostmár felmondási idővel, de rendeződtek a soraim és újra megpróbálnék az alföldi síkságból felköltözni.
Jelenleg nettó 360-380.000 Ft keresek, egy helyi kórházban vagyok junior rendszergazda.Kereken 3 éve dolgozom itt, nincs felsőfokú végzettségem , csak szakrányú "OKJ".
Viszont szeretem amit csinálok és jelenleg úgy érzem, a 3 év alatt (pont 1 hete) amit lehetett itt megtanultam.
Már nem érzem benne a kihívást, szeretnék valami újat tanulni, jelenleg nem prioritás az életemben a letelepedés sehol sem.Ez előtt a 3 év előtt végeztem a suliban, nincs más releváns szakmai tapasztalatom.
Ha szükséges leírom a feladatköreim. Nemtudom mennyire kell itt belemenni a részletekbe.Ugyan így IT Rendszergazda pozícióra vágyom, a felvételi tesztek nem ilyesztenek meg.
Esetleg ha itt vagy privátban valaki leírná mi az amit kérhetek megkönnyítené az állsákeresési kalandjaim !
Köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kés topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Hardcore café
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Gigabyte B550M DS3H
- Canon i-SENSYS MF416dw multifunkcionális lézernyomtató
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIFI,WIN11
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Lenovo Thinkcentre M700 MINI PC, i5-6400T,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest