Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Sziasztok,
A reg nem hasznalt fiokomba nem tudtam belepni, ezert megprobaltam ujra regisztralni ugyanazzal az email cimmel. Ekkor azt az uzenetet kaptam, hogy "Felhasználói fiókod jelenleg törlés alatt áll."
Ezt a torlest a legjobb tudomasom szerint nem en kezdemenyeztem.
Lehetseges, hogy a hosszabb inaktivitas miatt lett torolve a fiok?
Van mod a fiok visszaallitasara, hogy ujra be tudjak lepni?Irtam az ugyfelszolgalatnak is, de egybol jott a megerosito email, hogy megkaptak meg hogy tulterheltek.
Ezen kivul van egyaltalan ertelme szerintetek megprobalni visszaszerezni a regi fiokot? Nehany vasarlasom volt ott regen, de meg ertekelesi rendszere sincs az oldalnak, ha jol tudom, szoval gyakorlatilag nem sokat szamitana, hogy nem friss reg-gel irok az eladonak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest