- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Egér probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
én még játszom vele
, nálam "mab" felhasználónévvel jelentkezett
adtam neki egy nemlétező logint meg jelszót azzal, hogy én ehhez nem értek, lépjen be a netbankomba és nézze meg ő is, hogy nem jött még át a pénze, hiába utalta el
persze még előtte jelentettem az ügyfélszolgálatnak, de nyilván úgyis szarni fognak rá, addig is én jól szórakozom
-
LanyUs
őstag
válasz
DonThomasino #597 üzenetére
Tőlem épp "vásárolni" akartak... A felhasználó nem lekérdezhető, de olvassa, amiket írok neki. Az érdekes, hogy egy vonal van a profilja helyén.
Na itt a fogd a pénzt után ki kell választani a bankot és a belépési felületre dob! Felhasználónév és jelszó stb.... Megköszöntem a részvételt...
-
Guci01
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos én is átverés áldozata lettem. Harry Potter könyveket találtam túl jó áron, és sajna nem vettem észre az árulkodó jeleket. Viberen is írt, helyesírással nem volt gond. Miután utaltam az illető felszívódott, de a hirdetés továbbra is aktív maradt. Másik profilról ráírtam, azonnal válaszolt, készségesen eladta volna ismét a könyveket.
Róla van szó:
Erre a számlára ment az utalás:
Géczi Richárd
11600006-00000000-99838076A rendőrségi feljelentést megteszem, hátha összejön annyi, hogy legyen is belőle valami.
Ha esetleg mást is megkárosított, jelezze.
-
DonThomasino
veterán
Még soha nem rendeltem semmit a jófogásról szállítással.
Mielőtt véglegesítem a vásárlást, fogom látni valahol mennyi a szállítási költség ? -
Marcsello31
őstag
Hát, engem egyszer vágtak át a jófogáson keresztül, azóta kerülöm az egész oldalt.
nagyon sok a csaló, erről az oldal nem tehet, viszont arról már igen, hogy lusták fejleszteni az oldalt, kötelezővé tenni az illető címének pontos lekérését, majd ha kiderül hogy csaló, kötelezően megadni a címét, Bár, az okos csalók sosem a valós címet adják meg.
esetemben még rajtam kívül ugyan az a felhasználó csak az nap, 10 embert megkárosított, kamu "szarka Csaba" Névvel, árult sokmindent, de csak képileg. Mindegy, csak óvatosan, esetemből ügy lett, és a rendőrök semmit sem tudtak csinálni az elkövetővel.
A másik furcsa, hogy nem tudom beazonsítani az oldal valódi gazdáját.. khm.Csak ésszel.
-
Többször is vásároltunk ott, viszont nagy körültekintéssel.
Kár hogy nincs ott rendes értékelési rendszer.
Eddig csak 1x ajánlotta fel a jófogás hogy értékelhetek. Pedig kb 10 vásárlás mar volt ott.... -
eboostr
aktív tag
-
Én is így tudtam, de mondom, van, hogy nem kér. Először azt hittem, összegfüggő, de ilyen 20-40-50 ezres tételnél is van, hogy nem kéri.
Arra gondolsz, amikor van egy 3 jegyű fix telekódod, meg kapsz egy aktuális számsort SMS-ben, na nekem ez a legtöbbször így is van, de előfordul, hogy nem kéri. Nincs SimplePay-em, se androidos OTP appom, kizárólag csak PC-s böngészőből csinálom. -
Pityu.
nagyúr
válasz
csabyka666 #586 üzenetére
Online fizetésnél mindig kell kódot megadni ha pl nem átutalás hanem azonnal online bankon keresztül akkor két kódot kell megadni egy saját megerősítő kódot meg egy sms-ben kapott kódot.Bár lehet ha regisztráltad a kártyád pl a simplepay fizetőn keresztül akkor nem kér kódot ,én pl nem regisztráltam a kártyám ott és meg kell adnom fizetéskor a bankkártyán feltüntetett adatokat és a két megerősítő kódot.Pedig én is rendelek webshopból fizetek be telefonszámlát.
-
válasz
Ronaldohun #587 üzenetére
Ja hogy a jóváhagyó kódot is el kell küldeni nekik! Így már ok, persze az utaláshoz is kell jóváhagyó kód, de gondom megszerzik ezt is.
-
válasz
Ronaldohun #585 üzenetére
Igen, pl múltkor a telekomos számlát neten fizettem, és nem kért kódot, de rendeltem korábban valami 40-50 ezres dolgot, akkor sem, máskor meg 2000 forintra is kéri.
-
Ronaldohun
tag
válasz
csabyka666 #583 üzenetére
A kamu oldalon elég zavarosan volt megfogalmazva. Volt valami "Pénzt kapni" gomb, ami elvezetett ehhez a kamu internetbankhoz. Talán arra bazíroztak, hogy itt egyből próbálsz belépni, hogy leellenőrizd, átjött-e az utalás. Ezt nem tudom.
Másrészt meg lehet, hogy van akinek úgy van beállítva, hogy sms értesítés nélkül is tud mókolni a fiókjában. Én is néha úgy tudok rendelni meg utalni, hogy nem kell a telefonom jóváhagyni. Nekem pl. 10 esetből 3-szor nem kell jóváhagyni. Ezt mondjuk nem is értem. Már akartam is kérdezni a bankot, hogy miért van ez. -
-
válasz
Ronaldohun #581 üzenetére
És onnan hogyan tovább? Oké, megadom a banki adataimat a kamu banki oldalon (miért is kellene megadnom, ha a kamu jófogás oldal szerint elutalta a pénzt, tehát rendben vagyunk), de már a belépésnél kapok egy SMS-t egy kóddal (ha a valós bankomba lépek be), ami nélkül nem enged tovább. OTP-s vagyok, a többi bankot nem ismerem, hogy milyen a rendszerük.
Szvsz ha nem tudja a kódom, nem is tud belépni...gondolom én naivan. -
válasz
csabyka666 #580 üzenetére
Én már nem is fárasztom magam az ilyenekkel. Ha WhatsApp-on jelentkezik valaki egy hirdetésemre, már tiltom is ki azonnal.
-
Ronaldohun
tag
válasz
csabyka666 #580 üzenetére
Ez ugyanaz az adathalász módszer amivel a korábbi hozzászólót akarták átverni. (Küld egy kamu jófogás oldalt a "utalásról", meg egy kamu internetbank belépő linket)
-
Amikor írt, egyből hívtam WhatsApp-on, kinyomta, majd írtam neki, egyből jött a válasz. Hiteles...
-
Ronaldohun
tag
válasz
ForRedGlory #578 üzenetére
Na, ezzel találkoztam én is, amikor megnéztem az linket.
[24.hu cikk] -
ForRedGlory
félisten
válasz
Ronaldohun #577 üzenetére
Azt tudom, hogy csalás, azért volt ott a smile.
A trükk érdekelt, mert a linkjükre nem mertem rákattintani, de sejtettem, hogy valaki már látott ilyet közelebbről. Köszi.
-
Ronaldohun
tag
válasz
ForRedGlory #573 üzenetére
Csalás, ADATHALÁSZ. A link már eleve gyanús: jofogas kötőjel hu... A lényeg, hogy a kamu oldalon lemásolták a jófogás arculatát és az azon lévő szöveggel a látszatot keltik, mintha a csaló kifizette volna a megrendelt árut. Van ott egy "pénzt kapni" gomb (a gomb neve kicsit sem kamu
) ami átvisz egy bankválasztó oldalra, amin szintén lemásolták az ismertebb mo-i bankok arculatát. Ha ezek valamelyikébe megpróbálsz belépni, már meg is szerezték az internetbankos adataidat.
Szerintem ez volt a lényege.update: Mire beírtam már nem elérhető a fenti link...
-
Pityu.
nagyúr
válasz
ForRedGlory #575 üzenetére
Most nem tudom pontosan ez melyik a sok közül de itt anno valaki leírta,hogy pay pallal is tudnak trükközni mint vásárló.Nem tudom mit csinálna a link ha rákattintanál de a szövegről simán látszik,hogy min google fordítós,és ez nem hiteles szóval innentől látszik,hogy átverés.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
ForRedGlory #573 üzenetére
Csalás
-
Pityu.
nagyúr
Sziasztok esetleg ez az illető mond valakinek valamit àtverés téren?
Wimmer Jonatàn
10702064-73431215-51100005Utóljára mátéra lett módosítva a neve
Profil2015-ös profil.
-
válasz
DonThomasino #570 üzenetére
Én a vaterafutárral szoktam feladni a csomagokat, a jófogás ennek kb duplája, ha jól értelmezem, bár nem igényeltem még jofogásos futárt.
-
DonThomasino
veterán
válasz
csabyka666 #569 üzenetére
Én amikor néztem olcsóbb ha jófogáson indítom el.
-
válasz
DonThomasino #567 üzenetére
Párszor kérték így, őszintén szólva nem értem, mert drágább, mintha én adnám fel előre utalás után, és ugyanúgy tudnék küldeni téglát, ha át akarom verni...
Nem volt problémám vele soha. -
válasz
DonThomasino #567 üzenetére
GLS háztól-házig szállításnál nem bukod
Foxpostnál bukod az egészet + 550 visszaszállítási díjat -
DonThomasino
veterán
Jófogás csomag szállításnak van valami buktatója?
Még sose adtam így de a vevő így szeretné.
Olvastam , hogy előre kell fizetnem a szállítási
díjat, ha mégse veszik át akkor azt buktam ? -
Pityu.
nagyúr
válasz
csabyka666 #565 üzenetére
Nem talált,de amúgy se sörözök mert utálom az alkoholt 🙂 viszont meg kaptad a választ még ha nem is tőlem de kukacoskodsz. Te meg szeretsz falnak menni fejjel ahogy látom.
-
-
-
válasz
Ronaldohun #559 üzenetére
Igen, egészen biztos, nagyon hasonló a sztori, mint ami velem történt. Csak nem jutottunk el a fizetésig.
-
btprg
senior tag
válasz
csabyka666 #556 üzenetére
+1
Én is szeretem tudni, hogy pontosan hogyan akarnak átverni. Már volt hogy válaszoltam ilyen kamu e-mailokra is, és jött új válasz, de semmi köze nem volt ahhoz amit én írtam neki, aztán lett a végén adathalász link is#559:
Köszi az infót! -
nebancsa
senior tag
válasz
csabyka666 #558 üzenetére
Én még annyit hozzáfűznék, hogy a paypal inkább a vevőt védi mint az eladót. Megérkezik a számládra a pénz, te postázod. A vevő meg jelenti hogy nem kapta meg, a csomagot, elveszett, (postás a haverja). A paypal meg kártalanítja. Rajtad lehet meg behajtja a paypal.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
csabyka666 #558 üzenetére
Tessék lentebb megadták neked a választ,így már lehet tesztelned sem kell a csalók szolgáltatását
-
Ronaldohun
tag
válasz
csabyka666 #554 üzenetére
Néhány éve már voltak ilyen paypal csalások. Valószínűleg ezt a trükköt akarta alkalmazni:
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
csabyka666 #556 üzenetére
Nem teljesen csak én nem vagyok hülye,hogy ilyeneket tesztelgessek mert tudom mi a lényeg.Viszont van egy ötletem menjél bele a dologba pár ezer forintal és akkor meg is tapasztalhatod
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
csabyka666 #554 üzenetére
Mindegy a lényeg,hogy a végén te húznád a rövidebbet.
-
válasz
DonThomasino #553 üzenetére
Az azért érdekelne, hogyan, mert biztos, hogy csalás, én már ott leakadtam, hogy miért akar afrikai ország lakosa pont egy magyartól telefont venni?!
Lehet a PayPal-nak van valami szolgáltatása, amit kihasznál, de arról se tud pénzt levenni, mert a legtöbben annyit tesznek rá, amennyire épp szükségük van.
-
DonThomasino
veterán
válasz
csabyka666 #552 üzenetére
Van erre egy bevált módszerük.
Már nem emlékszem a lépésekre, anno egy radio műsorban hallottam.
Lényege talán az volt h még te utalsz pénzt addig csavarták. -
-
Pityu.
nagyúr
válasz
csabyka666 #550 üzenetére
Hogy elküld a csomagot,vagy valahogy pénzt csaljon ki valószínű.Hidd el vannak akik bedőlnek.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
csabyka666 #548 üzenetére
Puszta csalás nem kell ezeket túlgondolni.
-
Eléggé magyartalan is, tuti kamu. Hogy mire megy ki, nem tudom.
Velem olyan volt, hirdettem jópár éve egy telefont jófogáson, ami már akkor sem volt egy csúcsmobil, aztán valami afrikai országból akarta megvenni egy tag. Kizárólag PayPal-lal tudott volna fizetni. Tudtam, hogy kamu, de jól elbeszélgettem vele, angolul ment a levelezés, aztán mondta, hogy nem baj, ha drága a szállítás, ő kifizeti a pluszt. Már olyanba is belementünk, hogy a telefon hálózatfüggő, nem fogja tudni használni, de erre is volt válasza, hogy valami haverja meg tudja oldani. Végül abbamaradt a dolog, nem tudom azóta sem, mi lett volna a lényege ennek... -
Ilyennel találkozott már valaki? Meghirdettem egy terméket és ez a megkeresés jött:
Szeretném megvenni, Viszont a pénzt készpénzben borítékban szeretném küldeni a LAPOSTE EXPRESS futárszolgálaton keresztül az Ön címére és a pénz beérkezése után futárszolgálatot küldök. .költségemre költöztetik el otthonról.
-
btprg
senior tag
Sziasztok! Nem tudjátok, lehet valahogy értelmes módon keresni jófogáson? Az alap keresés egy fos, ha nem teljesen pontosan az a szó van a hirdetésben, akkor nem ad ki semmit. Van valami trükk erre? Köszi.
-
-
mickemoto
őstag
Eleve nem is adtam meg foxpost szállítási lehetőséget. Arra a kérdésre pedig hogy hova kellene küldeni, (mivel a whatsapp nick valami Lakatos akárki nevén volt németországból), nem érkezett válasz, csak azt forszírozta hogy foxposzton már kifizette az árut.
-
caprine
senior tag
válasz
csabyka666 #524 üzenetére
Ja a marketen és is adtam fel 1-2 hírdetést, pl az öcsém S8 Samsungját. Még annyi nem idén lebarnult ami arra a telora jelentkezett. Már amikor beleszólt a telefonba és meghallottam, hogy kisebbségi......
Vagy a saját telomat amit sérült kijelzővel árultam amit azzal is lemüveltek, tényleg ez a gyözike stile megy közöttük, nem is értem.
Én egy bulgár céggel harcolok, meglátjuk mi lesz belőle. Az emag fele külföldi cég román, szerb, sok bulgár, ha valami gondod van akkor kommunikálj velük valamilyen nyelven, mert az emag nem fog helyetted, és küld vissza a terméket neked mert az emag azt se fogja, szóval okosan.
-
válasz
Ronaldohun #530 üzenetére
Ez de jó, nem tudtam, hogy van ilyen. Bár olyasmit mondott a rendőr, hogy az a szokás ezeknél, felülnek a vonatra, aztán végigmennek az országon, csinálnak több számlát több városban.
Egyébként mi jelentősége van annak, melyik bankban csináltatja valaki? -
Ronaldohun
tag
válasz
csabyka666 #529 üzenetére
Bankkeresőbe beírod szla első 8 számjegyét, akkor kiírja, hogy melyik bankhoz tartozik a szla.
edit: Nem várpalotai akit én találtam, hanem csóri (Csór). Csór van Várpalotától 7 km-re. De most nézem, hogy csóri C.Tamásból is több van. Lehet, apa és fia több profillal, mindenesetre gyanús várpalota és csór közelsége.
-
válasz
Ronaldohun #528 üzenetére
Találtam én is több srácot ezzel a névvel, de a számlaszámról nem tudtam, hogy várpalotai.
Melyikre gondolsz? Jöhet privátban is.
Valami pesti kerületet adott meg, hogy ott lehet személyesen átvenni, persze ez még nem jelent semmit. -
Ronaldohun
tag
válasz
csabyka666 #527 üzenetére
Úgy látom Facebookon fent van a gyerek. A számlaszáma várpalotai, ami a lakhelyétől 7 km-re van, úgyhogy szinte biztos, hogy ő az.
-
Üdv mindenki!
Leírtam korábban a sztorimat. Másfél hét után sem jelentkezett a tag, így 08.19-én megtettem az online feljelentést. Tegnap (tehát ~2 héttel a feljelentés után) hívtak a rendőrségtől, hogy bár találtak ilyen névvel embert a rendszerben, de nincs hasonló ügye, mindenesetre biztató választ kaptam a rendőr úrtól, úgy véli, a bankszámlaszám alapján immár rendőrségi úton el tudnak indulni, és ezt az összeget jó eséllyel viszont fogom látni.
Hogy ti ne szívjátok meg, én erre a számlaszámra utaltam:
10404883-86766967-49541000 - ez egy K&H-s bankszámla, az illető Czinkán Tamás névre kérte az utalást. -
-
Pityu.
nagyúr
válasz
csabyka666 #524 üzenetére
-
Részemről...mindig oda érek vissza, hogy a legjobb a Vatera. A jutalék pofátlanul nagy, de legalább ott ha látod egy eladó értékelését, akkor az alapján le tudod szűrni, mire számíts.
Mondom ezt úgy, hogy sok mindent vettem, még többet eladtam a jófogáson...
Lassan akkora fertő lesz, mint a marketplész. -
mickemoto
őstag
Persze megvan az oka de nagyon elkeserítő hogy az utóbbi időben annyira türelmetlenek lettek az emberek hogy ha egy hirdetés kapcsán egy releváns kérdést felteszek egyszerűen ahelyett hogy válaszolnának inkább panaszkodnak hogy nincs erre idejük, ne raboljuk egymás idejét stb. Három hirdetésből kettőnél ez volt mostanában. Ha meg válaszolnak a kérdésre azzal automatikusan azt gondolják hogy akkor meg is veszem az árut, és ha nem akkor meg azért megy a panaszkodás.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
csabyka666 #518 üzenetére
Hát remélem sikerül de az én ügyem se nagyon halad
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
csabyka666 #516 üzenetére
Elsőnek igen aztán behívtak ide a helybeli őrsre aztán jó darabig semmi ,utána a szomszéd városi őrsön közölték,hogy sajnos nem tudnak semmit tenni.Később meg értesítettek,hogy mivel több feljelentés van a rendszerben és ugye több károsult átadták az ügyet budapestre és már bűntényként nyomozzák.Csak hát lassú a dolog.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
csabyka666 #514 üzenetére
46000Ft volt csak nekem is az volt a szerencsém,hogy több feljelentés érkezett.A szerencse képletesen értve egyenlőre mert semmi hír nincs most az ügyben.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
csabyka666 #498 üzenetére
Nekem lassan 3 éve tart a rendőrségi ügy,majdnem megszüntették az ügyemet csak aztán lett sok feljelentő és át vitték komolyabb ügynek,Hogy aztán valaha is lesz belőle valami azt nem tudni.
-
válasz
Ronaldohun #511 üzenetére
Biztosan nem csak engem vert át, azt a 4 termékét is "megvették", lehet többen is.
Levelezek az ügyfélszolgálattal, de eddig csak sablon válasz jött - sajnálják, kiemelten figyelnek a tagra, bla bla...
Meg akarom szerezni legalább a mailjét, persze úgyse fogják kiadni, az ilyen patkányoknak is vannak jogaik. -
Ronaldohun
tag
válasz
csabyka666 #508 üzenetére
"Ha elolvasnátok a levelezést, nektek se esne le, hogy csalás."
Sajnos rengeteg ilyen van. Nyitottak, készségesek, kommunikatívak. Olyan dolgokat megtesznek neked maguktól, amit nem is kérsz pusztán "jófejségből" (sz.ig másolat, átvételi elismervény, telefonos visszahívás, az utalás után is folyamatos kommunikáció stb.) a végére már szinte haverok vagytok. Rövid idő alatt úgy elaltatnak, hogy mindent elhiszel és 100%-ig megbízol bennük.
Mi egy ugyanilyen rohadékot jelentettünk fel tavaly. Kiderült hogy még kb. 20-30-an jelentették fel rajtam kívül, összesen több millióval károsította meg ezt a több tucat embert. (sajnos "még tart a nyomozás")
Én is csak azt tudom javasolni, tedd meg a feljelentést, nem tudhatod hány embert ver/vert még át, és lehet nem csak az a 27 ezer forint lesz a bűnlajstromán. -
-
válasz
csabyka666 #508 üzenetére
Én ilyenkor úgy próbálom csökkenteni a rizikót, hogy kérek tőle frissen készült képet valamilyen egyedi összeállításban, nézőpontból. Ha nem küld, akkor annyi, ha küld, akkor legalább látom, hogy megvan neki a termék, nem csak levadászott néhány képet a netről.
-
Egy sima K&H-s számlaszám volt, semmit nem kért, hogy írjak be közleménybe. Ha elolvasnátok a levelezést, nektek se esne le, hogy csalás. Közvetlen, segítőkész, tett bele melót.
Ami miatt nem utalnám el most már, az a friss regisztráció, és hogy csak a jófogáson tudtam vele beszélni, se mail, se telefon nem volt megadva.
Írtam az ügyfélszolgálatnak, de addig nem nyomom fel a tagot, hátha valami véletlen az egész.
-
TooFoonX
csendes tag
Először is írd ki ide nyugodtan azt a számlaszámot, ahová utaltál...(gyanús lehet, ha egy hosszú kódszámot akarnak az utalás közleményébe beíratni - mert az egy ún. "gyűjtőszámla", ahonnan továbbutazik az összeg egy beazonosítatlan számlatulajdonoshoz - egy "nem baráti" országba". )
Igazából már utalás előtt érdemes szétnézni a neten ez ügyben, hátha már más is belefutott (és leírta a neten). -
-
eboostr
aktív tag
válasz
csabyka666 #504 üzenetére
-
-
válasz
csabyka666 #498 üzenetére
Sokunknak volt, ha végigolvasod a fórumot találsz párat. Én 25 ezret fizettem, nem kaptam meg, feljelentettem online. Eltelt egy kis idő, de végül pozitívan lezárult az ügyem: [link] [link]
Én úgy látom az itteni leírások alapján, hogy akit csak egy kezdő hülyegyerek ver át, azt jó eséllyel elkapják, de aki profin dolgozik, ebből él, azt nagyon ritkán, inkább sosem.
-
-
eboostr
aktív tag
válasz
csabyka666 #500 üzenetére
Olvass vissza, vagy katt a hsz jobb sarok nyílra: az összes hsz-m hez, 50k alatt szabálysértés pár hónap múlva lezárnák az ügyet kb ennyi lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Háztartási gépek
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged