- Plazma TV topic
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- NVIDIA® driverek topikja
- Fujifilm X
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
JavaScriptben programozol hozzá, ezzel kapcsolatban, meg a környezettel kérdeztem.
Fingom sincs. Csak kontárkodok benne.
De hogy mitől működik... Kézikönyvben nem esik szó a környezetről.
Egy-egy Android java referencia van hozzá, de sztem azok beemelt feature-ök. Vagy talán Android javascript interface - vagy ilyesmi.Eddig minden alkalommal megköszöntem a segítséget, ennél többet nem ajánlhatok fel. Nem kötelező válaszolnod, ha úgy látod jónak. Fura amúgy ez a programozói attitűd, már ha full time programozó vagy. Mindig olyan nagyra vannak az idejükkel - persze vhol jogosan, hisz ebből élnek. És elefántot csinálnak a bolhából, a konvenciókból.
De mindegy, itt én vagyok a vendég. A válaszod célt ért, ezt külön megköszönöm még egyszer. Nem érzem szükségességét tételesen reagálni rá. Az egy befejezett téma részemről.
Nem is értem miért van szükség magyarázkodásra.Amúgy tisztában vagyok a fórumos segítségnyújtás fogalmával, egy egész topikot én vezetek.

Most hozakodjak elő én is a magánéletemmel?Jah, amúgy nem. Nem programoztam ezelőtt egy nyelven sem. Középiskolás Pascal nyilván szánalmas példa lenne, ezért az nem is számít.
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Dobj be egy Sn*ckerst, ha éhes vagy teljesen kifordulsz magadból...

Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Plazma TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- PlayStation 5
- NVIDIA® driverek topikja
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- Fujifilm X
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 Ultra 12GB 512GB Fekete (garanciális) + fóliák + tokok
- Motorola edge 50 neo 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De hogy mitől működik... Kézikönyvben nem esik szó a környezetről.
De mindegy, itt én vagyok a vendég. A válaszod célt ért, ezt külön megköszönöm még egyszer. Nem érzem szükségességét tételesen reagálni rá. Az egy befejezett téma részemről.