- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Milyen házat vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HP notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #3715 üzenetére
JavaScriptben programozol hozzá, ezzel kapcsolatban, meg a környezettel kérdeztem.
Fingom sincs. Csak kontárkodok benne.De hogy mitől működik... Kézikönyvben nem esik szó a környezetről.
Egy-egy Android java referencia van hozzá, de sztem azok beemelt feature-ök. Vagy talán Android javascript interface - vagy ilyesmi.Eddig minden alkalommal megköszöntem a segítséget, ennél többet nem ajánlhatok fel. Nem kötelező válaszolnod, ha úgy látod jónak. Fura amúgy ez a programozói attitűd, már ha full time programozó vagy. Mindig olyan nagyra vannak az idejükkel - persze vhol jogosan, hisz ebből élnek. És elefántot csinálnak a bolhából, a konvenciókból.
De mindegy, itt én vagyok a vendég. A válaszod célt ért, ezt külön megköszönöm még egyszer. Nem érzem szükségességét tételesen reagálni rá. Az egy befejezett téma részemről.
Nem is értem miért van szükség magyarázkodásra.Amúgy tisztában vagyok a fórumos segítségnyújtás fogalmával, egy egész topikot én vezetek.
Most hozakodjak elő én is a magánéletemmel?Jah, amúgy nem. Nem programoztam ezelőtt egy nyelven sem. Középiskolás Pascal nyilván szánalmas példa lenne, ezért az nem is számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest