-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
JavaScriptben programozol hozzá, ezzel kapcsolatban, meg a környezettel kérdeztem.
Fingom sincs. Csak kontárkodok benne.
De hogy mitől működik... Kézikönyvben nem esik szó a környezetről.
Egy-egy Android java referencia van hozzá, de sztem azok beemelt feature-ök. Vagy talán Android javascript interface - vagy ilyesmi.Eddig minden alkalommal megköszöntem a segítséget, ennél többet nem ajánlhatok fel. Nem kötelező válaszolnod, ha úgy látod jónak. Fura amúgy ez a programozói attitűd, már ha full time programozó vagy. Mindig olyan nagyra vannak az idejükkel - persze vhol jogosan, hisz ebből élnek. És elefántot csinálnak a bolhából, a konvenciókból.
De mindegy, itt én vagyok a vendég. A válaszod célt ért, ezt külön megköszönöm még egyszer. Nem érzem szükségességét tételesen reagálni rá. Az egy befejezett téma részemről.
Nem is értem miért van szükség magyarázkodásra.Amúgy tisztában vagyok a fórumos segítségnyújtás fogalmával, egy egész topikot én vezetek.

Most hozakodjak elő én is a magánéletemmel?Jah, amúgy nem. Nem programoztam ezelőtt egy nyelven sem. Középiskolás Pascal nyilván szánalmas példa lenne, ezért az nem is számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- JBL STAGE 2 9634
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De hogy mitől működik... Kézikönyvben nem esik szó a környezetről.
De mindegy, itt én vagyok a vendég. A válaszod célt ért, ezt külön megköszönöm még egyszer. Nem érzem szükségességét tételesen reagálni rá. Az egy befejezett téma részemről.