Hirdetés
- VR topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
JavaScriptben programozol hozzá, ezzel kapcsolatban, meg a környezettel kérdeztem.
Fingom sincs. Csak kontárkodok benne.
De hogy mitől működik... Kézikönyvben nem esik szó a környezetről.
Egy-egy Android java referencia van hozzá, de sztem azok beemelt feature-ök. Vagy talán Android javascript interface - vagy ilyesmi.Eddig minden alkalommal megköszöntem a segítséget, ennél többet nem ajánlhatok fel. Nem kötelező válaszolnod, ha úgy látod jónak. Fura amúgy ez a programozói attitűd, már ha full time programozó vagy. Mindig olyan nagyra vannak az idejükkel - persze vhol jogosan, hisz ebből élnek. És elefántot csinálnak a bolhából, a konvenciókból.
De mindegy, itt én vagyok a vendég. A válaszod célt ért, ezt külön megköszönöm még egyszer. Nem érzem szükségességét tételesen reagálni rá. Az egy befejezett téma részemről.
Nem is értem miért van szükség magyarázkodásra.Amúgy tisztában vagyok a fórumos segítségnyújtás fogalmával, egy egész topikot én vezetek.

Most hozakodjak elő én is a magánéletemmel?Jah, amúgy nem. Nem programoztam ezelőtt egy nyelven sem. Középiskolás Pascal nyilván szánalmas példa lenne, ezért az nem is számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Automata kávégépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Társasjáték topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De hogy mitől működik... Kézikönyvben nem esik szó a környezetről.
De mindegy, itt én vagyok a vendég. A válaszod célt ért, ezt külön megköszönöm még egyszer. Nem érzem szükségességét tételesen reagálni rá. Az egy befejezett téma részemről.