-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Teasüti #3719 üzenetére
Tegnap hajnalban valszeg jóval felháborodottabbnak tűnő hsz.-t sikerült írnom, mint amilyet akartam, vagy amilyet érdemes lett volna szánnom neked.
Egyrészt késő/korán volt, másrészt számomra furcsa ez az "arra nem akarok válaszolni"-stílus, én ha segítséget kérek, akkor minden hsz.-re reagálok, akár csak egy böffentés erejéig is, nem a saját fáradtságomra hivatkozom, hogy legalább a segítségnyújtó vágja, hogy igen, átjött az üzenet, nem ignoráltam. Nem hinném, hogy "programozói attitűd" a szabadidő hasznos eltöltésének igénye (amúgy ha már kérdezted, nem vagyok "full time programozó"), ennek az általánosító jellegű kifordítása ("mindig olyan nagyra vannak az idejükkel [...] És elefántot csinálnak a bolhából, a konvenciókból") pedig meglehetősen vicces (véleménynyilvánítás a magas lóról, miközben eddig az ellenkezője igazolódott be
), ha ez igaz lenne, akkor nem kaptál volna már annyi segítséget itt a fórumon olyan kérdésekre, amelyeknek te is utánanézhettél volna Google barátod segítségével. Sztem nem konvenció (főleg nem programozói) az, hogy válaszolok a segítségnyújtónak (nem csak magamról beszélek), ez egyszerűen netikett.
De igazad van, tényleg nem volt érdemes így reagálni, felesleges volt az egészet felhozni, egyszerűen mások vagyunk.
Tegnap ezt dobta a gép, sorry. Peace!
Hogy valami hasznosat is írjak, a Sublime Text egy igen jó kis szerkesztőprogi a viszonylag kis erőforrás-igényűek közül. Persze ments folyamatosan kódoláskor. (Általában én nem szeretem bekapcsolni, de van autosave funkciója is emlékeim szerint.)
(#3716) Karma :
jogos, a magyarázat fentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest