-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Ebben az a furcsa, hogy írtam már JavaScript programot USB-UART kommunikációra, ami .exe kiterjesztésben lett elmentve és ahhoz semmilyen illesztőprogram nem kellett, minden Windows-t futtató gépen azonnal indult. Most azért gondolkodtam HTML+JS párosban, hogy minden rendszeren elfusson, ráadásul offline.
+ Ebbe a projektbe már benne van vagy 20 munkaórám, amit nem akarok, hogy kárba vesszen.Esetleg arra gondoltam még, hogy egy plusz program Win alá megírva JS-ben, ami felel a kommunikációért és valahogy azt összekötni a jelenlegi szoftverrel. Windows.localStorage vagy ilyesmi.
Egyébként azért is gondoltam, hogy nem okozhat gondot ez a feladat HTML+JS megoldásban külső szoftverek nélkül, mert itt is megoldották valahogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest