Hirdetés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Adott egy szépen működő HTML, benne egy időjárás widget ( [link] ), ami szintén szépen működik. Ez egy "beégetett" szkripttel működik a HTML kódon belül, <script></script> tagek között.
Ez a widget egy olyan területen van, ahova dinamikusan kell tartalmat beszúrnom. Ezért ezt a területet teljesen "kiszerveztem" egy külön html fájlba, amit indításnál, betöltés előtt egy JS behúz a szerverről a megfelelő adatokkal.
Az oldal más részein már működő kóddal csináltam, szépen be is húz mindent, és minden szépen működik - kivéve a JS-et.Megpróbáltam egy tök egyszerű logolással is, de hozzá sem nyúl.
<script>console.log("almafa");</script>
Megpróbáltam külső JS fájlból behúzni függvényként ugyanezt, szintén hozzá sem nyúl.Van tippetek, hogy az így behúzott, HTML kódban lévő JS-kódot miért nem dolgozza fel se így, se úgy?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 4500/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i5-6500 Proci, Jogtiszta Windows 11
- Asus TUF Gamer PC, i9, TUF B560M-Plus, TUF RTX 3060 TI, 32 Gb, 1,5 Tb SSD, Liquid Cooling, ARGB
- Iphone X 64gb Space Grey független 100% akku
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Autós kamera eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest