Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
Sziasztok!
Korábban már kérdezősködtem itt párszor, pl. a játékok sebességét illetően, és ajánlották itt nekem a SetInterval() helyett a requestAnimationFrame() függvény használatát.
Azóta használom is ezt, hiszen az én 4 GB RAM-mal és kb. 3 GHz-es CPU-val rendelkező számítógépemen jól és simán futnak a javascriptes játékaim.
Viszont most kipróbáltam egyiket egy, az enyémnél lényegesen erősebb és gyorsabb számítógépen (pl. 8 GB RAM van benne, tehát kétszerese az enyémnek) és elhűlve tapasztaltam, hogy a játékom lassabban fut, mint a saját gépemen. Pedig egy gagyi kis Pong-szerű, labdapattogtatós játékról van szó.
Miért van ilyen sebességbeli különbség, ráadásul a gyengébb gép javára? És hogyan lehetne megoldani, hogy mindenütt egyforma sebességgel fusson?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung kuponkunyeráló
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Macska topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8 GB - INGYENES FOXPOST!
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest