- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Egérpad topik
- 
			  PROHARDVER! JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

K1nG HuNp őstag Még kicsit a DOM-nál maradva: egész sokat foglalkozok animációkkal és kellene egy sajat framework, mert hogy netem nem talaltam ami megkönnyíti a dolgom. Az animacioim amiket hasznalok mindig a CSS-ben vannak, megirom a @keyframest aztan egy classt ami tartalmazza az adott animaciot idovel stb. 
 Pelda:.enter {
 animation: enter 10s ease;
 }
 @keyframes enter {
 0% {
 transform: scale(.1);
 }
 100% {
 transform: scale(1);
 }
 }Ezt a classt csak hozzacsapom ahhoz a dom elementhez amit animalni szeretnek es kesz. 
 Erre irtam egy nagyon egyszeru fuggvenyt:function classAnimator(dom,className) {
 dom.classList.add(className);
 dom.addEventListener("animationend", clearIt);
 function clearIt(){
 dom.classList.remove(className);
 dom.removeEventListener("animationend", clearIt);
 }
 }Amit igy hivok meg: const button = document.getElementById("testButton");
 const box = document.getElementById("box");
 button.addEventListener("click", ()=>{classAnimator(box, "enter")})Köv lépésben azt szeretném megcsinálni, hogy a button-ról leveszem aclickevent listenert, tehat amig tart az animacio ne erdekelje, hogy nyomkodjak.
 De elakadtam.Van egy csunya megoldas amiben egy glob valtozoban kellene tarlonom, hogy "clicked"-e a buttones ha igen akkor instant returnol aclassAnimator. De ja ez csúnya.Próbáltam még klónozni az event.target-et ami ugye a buttonjelen esetben, ez patentül működött is mert leszedte az eventListenert (bar az osszes gyerekerol leszedne de most ez még nem zavar), de utána nem tudtam értelmesen visszatenni rá mert valami para volt a masodik lefutastol a "parentNode"-valvar clone = event.target.cloneNode(true);
 event.target.parentNode.replaceChild(clone, event.target);Ti hogyan oldanátok meg a problémát? 
 Tehat az a vegso cel, hogy egy gomb, kep, barmi eventlistenerbe belerakom a fuggvenyem, megadom neki mit animaljon, megcsinalja az animaciot, utana leszedi az animacio class-t, es az egesz kozben blokkolja az ujabb eventeket a gomb/kep/barmi -rol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Death Stranding Director s Cut
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest