- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter #5923 üzenetére
Hát de mi az, hogy magic? Ez a legújabb szabvány, ez a nyelv része, ha magic akkor nem érti a nyelvet és még tanulni kell
Nekem senki ne próbálja meg eladni, hogy ne ezt írjam egy kezdőnek, ha nem érti, semmi gond, csapja fel a doksit és olvassa el, hogy mit jelent. Most ha curryztem volna meg ez-meg-az akkor még megértem, de ez egy nyelvi elem még csak nem is magic
Illetve én olyan példát szeretek mutatni ami előre viszi az embereket nem stagnál vagy visszahúzza. Ha például foglalkozik ezzel és megtetszik neki, majd netántán ezzel fog foglalkozni, akkor sokkal jobb ha már tudja, hogy mi az hogy fat arrow meg block scoping meg főleg, hogy mi az hogy [].filter.
p.s: szerinted egy filter + fat arrow már poweruser kategória? Mármint komolyan kérdezem
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 1 / 2
- alza vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest