Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
inf3rno
üzenetére
Nem írtad, hogy WebStormozol.
De amúgy WS után ( és a PhpStorm után, de ez mondhatni ugyan az az IDE ) szerintem a VS a legjobb. Mondjuk a WS-ben az nagyon jó, hogy hamar támogatják a trendet.(#5342) PumpkinSeed: Az én laptopomban is 4GB RAM van, meg egy gyenge B960-as Intel, de nekem a Community teljesen jól fut, úgy, hogy nagy monitorra van kötve a gép. Akkor feküdt meg a kicsike, amikor a WinJS-hez indítottam egy Win8 szimulátort az érintőkijelzőt szimulálva, és egy batár nagy SVG-vel kellett dolgoznia a gépnek.

Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De amúgy WS után ( és a PhpStorm után, de ez mondhatni ugyan az az IDE ) szerintem a VS a legjobb. Mondjuk a WS-ben az nagyon jó, hogy hamar támogatják a trendet.