Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ltpalermo
csendes tag
sziasztok!
Mr Dini és Slice14 taskeres időjárás projektjének mintájára, ill. attól függetlenül én is csináltam egy wunderground-os időjárást a telefonomra. a problémám szintén ugyanaz, mint nekik, a hosszú futási idő az adatok lekérésénél. az ő projektjük és netes források alapján már rengeteget rövidítettem rajta, de néhány helyen elakadtam, ehhez kérnék most segítséget.
az adatok itt találhatóak: [link]
és a két kérdés:1. lekértem az óránkénti időjárást is, amit sehogysem tudok az eddigi módszerekkel js-ben kezelni. a kérdéses rész a vége felé kezdődik hourly_forecast rész alatt.
2. mivel a szélirány rendesen szavakkal kiírva már nem fér a widgetemre, ezért szeretném csak a kezdőbetűt kiírni, tehát nyugati esetén Ny, délnyugatinál DNy és így tovább.
ezt gondolom if else-el lehet megoldani, de hiába próbáltam nem jártam sikerrel, de bemásolom ide mit csináltam, hátha úgy könnyebb rájönni mit rontok el.
Winddirection = httpdata.forecast.current_conditions.wind_dir;
if (Winddirection == nyugati) { setGlobal('%Wwinddir',"Ny"); }
else if (Winddirection == nyugat-északnyugati) { setGlobal('%Wwinddir',"Ny-ÉNy"); }
else if (Winddirection == nyugat-délnyugati) { setGlobal('%Wwinddir',"Ny-DNy"); }
else if (Winddirection == keleti) { setGlobal('%Wwinddir',"K"); } stb.u.i.: elnézést ha valami nagyon nagy marhaságot csináltam/kérdezek, de totál kezdő vagyok. a w3schools vonatkozó részeit elkezdtem olvasni, de időhiány miatt még nem sokra jutottam vele
előre is köszönök bármilyen segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gran Turismo
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Proxmox VE
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Sweet.tv - internetes TV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II OC 1 GB GDDR5 VGA
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest