- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- HP notebook topic
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Egérpad topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ltpalermo
csendes tag
válasz
slice14 #5317 üzenetére
köszi, de ezt már próbáltam, talán pont legelsőre és pont a ti projektetek alapján, de nem működik. gondolom a forecast-nál azért működik, mert ott van egy "period":1 stb, és ez alapján csinálja meg (ezt egyébként én is így csináltam meg). de az hourly_forecast-nál ilyen már nincs.
a tasker változóim már mind nagybetűsek egyébként, használok is párat másholja és #5313 Karma
köszi nagyon szépen működik a szélirányos dolog -
ltpalermo
csendes tag
a következő 8 órára szeretném megkapni a hőmérsékletet, eső valószínűségét és a kondíciót. de mivel mindegyik altömb FCTTIME-al kezdődik, az hour értéke pedig mindig ugrik egyet óránként így nem tudom mi alapján megfogalmazni h első órára vonatkozó hőmérséklet, eső, kondíció, majd másodikra stb.
biztos egyszerű, de nagyon nem állt még rá az agyam -
ltpalermo
csendes tag
sziasztok!
Mr Dini és Slice14 taskeres időjárás projektjének mintájára, ill. attól függetlenül én is csináltam egy wunderground-os időjárást a telefonomra. a problémám szintén ugyanaz, mint nekik, a hosszú futási idő az adatok lekérésénél. az ő projektjük és netes források alapján már rengeteget rövidítettem rajta, de néhány helyen elakadtam, ehhez kérnék most segítséget.
az adatok itt találhatóak: [link]
és a két kérdés:1. lekértem az óránkénti időjárást is, amit sehogysem tudok az eddigi módszerekkel js-ben kezelni. a kérdéses rész a vége felé kezdődik hourly_forecast rész alatt.
2. mivel a szélirány rendesen szavakkal kiírva már nem fér a widgetemre, ezért szeretném csak a kezdőbetűt kiírni, tehát nyugati esetén Ny, délnyugatinál DNy és így tovább.
ezt gondolom if else-el lehet megoldani, de hiába próbáltam nem jártam sikerrel, de bemásolom ide mit csináltam, hátha úgy könnyebb rájönni mit rontok el.
Winddirection = httpdata.forecast.current_conditions.wind_dir;
if (Winddirection == nyugati) { setGlobal('%Wwinddir',"Ny"); }
else if (Winddirection == nyugat-északnyugati) { setGlobal('%Wwinddir',"Ny-ÉNy"); }
else if (Winddirection == nyugat-délnyugati) { setGlobal('%Wwinddir',"Ny-DNy"); }
else if (Winddirection == keleti) { setGlobal('%Wwinddir',"K"); } stb.u.i.: elnézést ha valami nagyon nagy marhaságot csináltam/kérdezek, de totál kezdő vagyok. a w3schools vonatkozó részeit elkezdtem olvasni, de időhiány miatt még nem sokra jutottam vele
előre is köszönök bármilyen segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest