-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
Sziasztok,
Node-on futó API-t szeretnék létrehozni. Ezzel nem is lenne probléma, ott akadok el, hogy authentikáció után nem tudom megtartani az usert. Van valami PHP Session szerű megoldás? Nem szeretnék cookieban jelszót tárolni, még enkriptálva sem.Olvastam szép megoldásokat, hogy a jelszó soha (authentikáció után) ne legyen elküldve, helyette egy publikus kulcs, értékként pedig valamilyen azonosító. Kliens oldalon az adatok halmazából (beleértve a jelszavat) checksumot készíteni, majd mindent (jelszó kivételével) elküldeni (post/get/etc). Szerver oldalon a fogadott adatokból és a tényleges jelszóból egy új checksum, ha a kettő egyezik, akkor mehet a response.
Ez szép, okos és praktikus, de még mindig nem tudom hogy tároljam kliens oldalon a jelszót úgy, hogy azt egy általános iskolás srác ne tudja kiszedni.Bármi útbaigazítást köszönök előre is (akár kulcsszó, cikk, prezi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest