Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
Sziasztok,
Node-on futó API-t szeretnék létrehozni. Ezzel nem is lenne probléma, ott akadok el, hogy authentikáció után nem tudom megtartani az usert. Van valami PHP Session szerű megoldás? Nem szeretnék cookieban jelszót tárolni, még enkriptálva sem.Olvastam szép megoldásokat, hogy a jelszó soha (authentikáció után) ne legyen elküldve, helyette egy publikus kulcs, értékként pedig valamilyen azonosító. Kliens oldalon az adatok halmazából (beleértve a jelszavat) checksumot készíteni, majd mindent (jelszó kivételével) elküldeni (post/get/etc). Szerver oldalon a fogadott adatokból és a tényleges jelszóból egy új checksum, ha a kettő egyezik, akkor mehet a response.
Ez szép, okos és praktikus, de még mindig nem tudom hogy tároljam kliens oldalon a jelszót úgy, hogy azt egy általános iskolás srác ne tudja kiszedni.Bármi útbaigazítást köszönök előre is (akár kulcsszó, cikk, prezi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest