Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Multkor írtam az egyik topikba, hogy elég sok task runner van ma már a JavaScriptes világban, Grunt, Gulp, Broccoli, stb.. és egy lapon említettem ezeket az npm-el. A legutóbbi itthoni kis projektemnél már én sem használtam Grunt-ot, hanem egy az egyben az npm-re támaszkodtam, és, hogy őszinte legyek tényleg elég bíztató. Örvendetes, hogy egy csomó felesleges dependency-t és boilerplatet meg tudok vele spórolni. Kérdés, hogy meddig tartható fent ez az állapot, ha egy bizonyos méretet meghalad a projekt, akkor lehet, hogy már ez is átláthatatlan lesz, és valami más megoldást kell keresni. Illetve, amire nem sikerült megoldást találnom, hogy hogyan tudnék task streameket felállítani ezzel a módszerrel? Nevén nevezve, ha elindítok egy watchify taskot akkor hogyan tudok erre szubszekvens eseményeket definiálni?
Ebben a témában most olvastam egy jó cikket és ez ösztönzött, hogy írjak, csak meg akarom osztani a linket
Why we should stop using Grunt & GulpA szerző ezt írja a cikk végén:
In my next post, I'll be detailing the ins and outs of npm and how to use it effectively, showing how you can have an extendable config, multiple tasks, streaming tasks, and more.
Úgyhogy én nagyon várom a folytatást.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Pro 2TB - 2év garancia - 2 joystick - joystick töltő
- Új Liectroux N7S-U robotporszívó
- Új Narwal Flow önürítős felmosós dokkolós robotporszívó
- Új Xiaomi Jimmy H11 Pro állóporszívó hordozható vezetéknélküli porszívó
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest