Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Multkor írtam az egyik topikba, hogy elég sok task runner van ma már a JavaScriptes világban, Grunt, Gulp, Broccoli, stb.. és egy lapon említettem ezeket az npm-el. A legutóbbi itthoni kis projektemnél már én sem használtam Grunt-ot, hanem egy az egyben az npm-re támaszkodtam, és, hogy őszinte legyek tényleg elég bíztató. Örvendetes, hogy egy csomó felesleges dependency-t és boilerplatet meg tudok vele spórolni. Kérdés, hogy meddig tartható fent ez az állapot, ha egy bizonyos méretet meghalad a projekt, akkor lehet, hogy már ez is átláthatatlan lesz, és valami más megoldást kell keresni. Illetve, amire nem sikerült megoldást találnom, hogy hogyan tudnék task streameket felállítani ezzel a módszerrel? Nevén nevezve, ha elindítok egy watchify taskot akkor hogyan tudok erre szubszekvens eseményeket definiálni?
Ebben a témában most olvastam egy jó cikket és ez ösztönzött, hogy írjak, csak meg akarom osztani a linket
Why we should stop using Grunt & GulpA szerző ezt írja a cikk végén:
In my next post, I'll be detailing the ins and outs of npm and how to use it effectively, showing how you can have an extendable config, multiple tasks, streaming tasks, and more.
Úgyhogy én nagyon várom a folytatást.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest