Hirdetés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Sokak tetszését elnyerheti a Sharkoon legújabb billentyűzete
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hmm, Androiddal kapcsolatban nincs fejlesztői tapasztalatom még, de jó ezeket tudni. Remekül hangzik.

(#3986) martonx :
Jaja, annak még borzalmasabb a dokumentációja. Legalább a NuSOAP-nak a kódjában található kommentárokból valamelyest ki tudtam következtetni, mi a helyzet.
Ja, egyébként amikor néztem, tehát már 2,5 éve, akkor a kódja is finoman szólva hagyott némi kívánnivalót maga után (eleve vicces, hogy a kódját és az abban található kommenteket kellett tanulmányoznom, mert különben elakadtam). No mindegy, a franc sem akar SOAP-ozni.
Csak ha muszáj, akkor meg olyan old school, mint manapság kazettán kölcsönadni valakinek egy zenét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Apple MacBook
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP 250 G7,15.6",HD,i3-7020U 4GB DDR4,250 SSD,DVD,WIN11
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ja, egyébként amikor néztem, tehát már 2,5 éve, akkor a kódja is finoman szólva hagyott némi kívánnivalót maga után (eleve vicces, hogy a kódját és az abban található kommenteket kellett tanulmányoznom, mert különben elakadtam). No mindegy, a franc sem akar SOAP-ozni.