Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter
    nagyúr

"De az Androiddal kapcsolatos részt nem értettem, hogy mire érted."

Arra értem, hogy androidos fejlesztéshez túl nehezek azok a libraryk, amiket Java SE/EE alatt használnék, vagy éppen a frameworkből hiányoznak olyan csomagok, amiket aktívan használnának.

Illetve van olyan Android-specifikus megoldás, ami meg lábbalhajtós: kézzel írod meg minden egyes a requestet és SOAPObject tömbökön iterálgatsz a válasz összegyűjtéséhez...

Aztán a végén már ott állsz, hogy kézzel formázod össze az envelope-ot és kézzel parsolod ki az XML-ből az anyagot, és jobban jársz... Pedig ezt nagyon rühellem.

Hmm, Androiddal kapcsolatban nincs fejlesztői tapasztalatom még, de jó ezeket tudni. Remekül hangzik. :)

(#3986) martonx :
    Jaja, annak még borzalmasabb a dokumentációja. Legalább a NuSOAP-nak a kódjában található kommentárokból valamelyest ki tudtam következtetni, mi a helyzet. :DDD Ja, egyébként amikor néztem, tehát már 2,5 éve, akkor a kódja is finoman szólva hagyott némi kívánnivalót maga után (eleve vicces, hogy a kódját és az abban található kommenteket kellett tanulmányoznom, mert különben elakadtam). No mindegy, a franc sem akar SOAP-ozni. :) Csak ha muszáj, akkor meg olyan old school, mint manapság kazettán kölcsönadni valakinek egy zenét.

Új hozzászólás Aktív témák