Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Most nézem a Jim-Y jegyzetekkel kiegészített összefoglalót... na basszus, nem ártott volna még lektorálni előtte.
Én inkább az elején lévő linkekre koncentráltam, amiket be lehetett volna rakni, de vannak benne rendkívül összeszedetlen részek, például van egy ilyen rész: "Ha a saját gépünkön szeretnénk tesztelni a megírt js kódunkat" - utána meg az következik, hogy hogyan tudjuk felrakni a Node.js-t...
Mégis hogy jön ide? Vagy akkor miért nincs kiegészítve azzal, hogy mi a különbség a kliensoldali és szerveroldali JavaScript-kódok között? Egy olyan emberke, aki épp szeretné elsajátítani a JavaScriptet, az valószínűleg teljesen össze lesz zavarva ezek után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Lexus, Toyota topik
- Projektor topic
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én inkább az elején lévő linkekre koncentráltam, amiket be lehetett volna rakni, de vannak benne rendkívül összeszedetlen részek, például van egy ilyen rész: "Ha a saját gépünkön szeretnénk tesztelni a megírt js kódunkat" - utána meg az következik, hogy hogyan tudjuk felrakni a Node.js-t...
Mégis hogy jön ide? Vagy akkor miért nincs kiegészítve azzal, hogy mi a különbség a kliensoldali és szerveroldali JavaScript-kódok között? Egy olyan emberke, aki épp szeretné elsajátítani a JavaScriptet, az valószínűleg teljesen össze lesz zavarva ezek után.