Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Most nézem a Jim-Y jegyzetekkel kiegészített összefoglalót... na basszus, nem ártott volna még lektorálni előtte.
Én inkább az elején lévő linkekre koncentráltam, amiket be lehetett volna rakni, de vannak benne rendkívül összeszedetlen részek, például van egy ilyen rész: "Ha a saját gépünkön szeretnénk tesztelni a megírt js kódunkat" - utána meg az következik, hogy hogyan tudjuk felrakni a Node.js-t...
Mégis hogy jön ide? Vagy akkor miért nincs kiegészítve azzal, hogy mi a különbség a kliensoldali és szerveroldali JavaScript-kódok között? Egy olyan emberke, aki épp szeretné elsajátítani a JavaScriptet, az valószínűleg teljesen össze lesz zavarva ezek után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én inkább az elején lévő linkekre koncentráltam, amiket be lehetett volna rakni, de vannak benne rendkívül összeszedetlen részek, például van egy ilyen rész: "Ha a saját gépünkön szeretnénk tesztelni a megírt js kódunkat" - utána meg az következik, hogy hogyan tudjuk felrakni a Node.js-t...
Mégis hogy jön ide? Vagy akkor miért nincs kiegészítve azzal, hogy mi a különbség a kliensoldali és szerveroldali JavaScript-kódok között? Egy olyan emberke, aki épp szeretné elsajátítani a JavaScriptet, az valószínűleg teljesen össze lesz zavarva ezek után.