- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Serviio
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tegnap én is csináltam egy nagyon rövidet, csak ilyen tök egyszerűekkel, hogy linkek jsFiddle-re és társaira, és hogy aztán bővítjük, csak aztán nem küldtem el a modker topicba, de most megtettem, de majd holnap átrágom azt is, amit írtál.

Most csak nagyon gyorsan átfutottam, és jó linkek vannak benne, de szerintem kissé túl sok, nem tudom, ki fog elolvasni/megnézni ennyi mindent; például a végefelé a Twitteres linkek úgy, ahogy van, felejtősek, tök felesleges ezeket belerakni, szerintem nem illenek a PH-s összefoglalóba (érdekességként lehet őket követni, de ide inkább a tanulást elősegítő vagy hülye kérdéseket megelőző linkeket kellene bepakolni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Bittorrent topik
- ASUS routerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Projektor topic
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung 850 Evo - hibatlan
- MSI Cyborg 15 A13V Intel i7-13620H 16 szál/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Igel H850C - mini router/NAS/Home Assistant
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7535HS/16GB RAM/1TB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest