Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tegnap én is csináltam egy nagyon rövidet, csak ilyen tök egyszerűekkel, hogy linkek jsFiddle-re és társaira, és hogy aztán bővítjük, csak aztán nem küldtem el a modker topicba, de most megtettem, de majd holnap átrágom azt is, amit írtál.

Most csak nagyon gyorsan átfutottam, és jó linkek vannak benne, de szerintem kissé túl sok, nem tudom, ki fog elolvasni/megnézni ennyi mindent; például a végefelé a Twitteres linkek úgy, ahogy van, felejtősek, tök felesleges ezeket belerakni, szerintem nem illenek a PH-s összefoglalóba (érdekességként lehet őket követni, de ide inkább a tanulást elősegítő vagy hülye kérdéseket megelőző linkeket kellene bepakolni).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 7600 6-Core 3.8GHz AM5 Box (100-100001015BOX) Processzor új, bontatlan
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest