-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tegnap én is csináltam egy nagyon rövidet, csak ilyen tök egyszerűekkel, hogy linkek jsFiddle-re és társaira, és hogy aztán bővítjük, csak aztán nem küldtem el a modker topicba, de most megtettem, de majd holnap átrágom azt is, amit írtál.

Most csak nagyon gyorsan átfutottam, és jó linkek vannak benne, de szerintem kissé túl sok, nem tudom, ki fog elolvasni/megnézni ennyi mindent; például a végefelé a Twitteres linkek úgy, ahogy van, felejtősek, tök felesleges ezeket belerakni, szerintem nem illenek a PH-s összefoglalóba (érdekességként lehet őket követni, de ide inkább a tanulást elősegítő vagy hülye kérdéseket megelőző linkeket kellene bepakolni).
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest