Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"2: az input tageket nem zártad le normálisan."
Én is le szoktam zárni, hozzá vagyok szokva az XHTML-szintaktikához, de egyébként HTML4-ben és HTML5-ben sem okoz validitási problémát ennek hiánya."3: a htmlben lévő onClick kerülendő, hivatalosan? is deprecated, vagyis elavult."
Miért lenne már az onclick attribútum hivatalosan is deprecated?
Egyébként valóban kerülendő, az igaz, de ettől még nem deprecated.
Ami viszont deprecated, az a script tagben használt language="JavaScript", amit már ötezer éve nem használnak. Remélem, azon az ún. "webmester képzésen" nem ezt nyomatják, ha igen, akkor máris árulkodó, hogy mennyire szart sem ér..."4: a teszt függvényed két paraméteres, te pedig egy paramétert adsz át neki, így meg sem hívódik."
Hogy micsoda?!
1. a meghívás: teszt(mezo.value,numerikus.num) - mint látható, két paramétert ad át
2. attól még, mert akár 0 paramétert ad át egy 2 paramétert "váró" függvénynek, már miért ne hívódna meg?
Ez azért csúnya volt.
Ez JavaScript.Egyébként ez a teszt() függvény nem sokra jó, ez csupán ellenőrzi, hogy az egyik szóban lévő karakterek előfordulnak-e a másikban; például a teszt('teniszütő', 'teniszütőségesség') és a teszt('teniszütő', 'tsesnsissszsüstsős') is true-t fog eredményül adni, míg a teszt('teniszütő', 'tenisz') például nem (false).
"6: úgy használod a ciklusokat és elágazásokat mintha lambda kifejezések lennének"
Nem láttam ilyeneket, ezt mire értetted?Muszáj volt ezeket korrigálni, sorry, hogy épp a Te hsz.-ed esett ennek áldozatul, de az állítólagos webmester képzésen (!!) részt vevő illető mindezt már kész tényként ve(he)tte...
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- Asus H110M2 D3 LGA 1151 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez azért csúnya volt.