Hirdetés
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Sziasztok!
A nálam tapasztaltabb JS-esekhez lenne egy kérdésem:
Hogyan lehet (minél egyszerűbben) JS kódból elérni a localStorage-t saját Firefox Add-on-ban, azaz kiegészítőben, .xpi-ben? Egy HTML fájlból (amiben benne van a JS kód is), "sima" böngésző-ablakban megy a dolog, de ezt becsomagolva egy .xpi-be ez teljességgel nem működik (miközben a fájl amúgy működik).
Napok óta keresgélek a gugliban, persze sok "nyomra" bukkantam , néhány ötletet ki is próbáltam, de egyik sem működött nálam. Csinált már itt valaki ilyet?Amúgy semmi extra, csak azt szeretném ha 3-4 checkbox, illetve beállítás eltárolódna, és nem kellene ezeket minden induláskor újra beállítani. Nem szeretnék ezért adatbázist vagy konfigurációs fájlt használni, a localStorage nekem pont megfelelne, de azért meghallgatok minden véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asztali PC , R5 2600 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- MSI CLAW A1M + Tok
- Lenovo Thinkpad T480s - i5-8350u / 16GB DDR4 / FHD Touch / 4G LTE modem
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest