-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Amit eddig láttál az még a nagyon alapfelhasználás. Ezen felül tudod szinezni a mapot, más háttérszínt tudsz megadni, megszabhatod, hogy mi jelenjen meg a mapon (országutak, főutak, hegyek stb..), heatmepet is tudsz csinálni. Magyarán ki tudod terjeszteni a térkép működését.
Pl amire én használtam: méréseket jelenítettem meg egy saját térképen, minden mérés az értékétől függően más színű ponttal jelent meg a térképen, és egy pontra kattintva egy másik ablakban megjelentek az adatai. A koordinátákat és az adatokat adatbázisból vettem, és volt egy Settings pluszban hozzáadott gomb a térképen amivel a térkép kinézetét lehetett beállítani.
megj: például az apival azt is meg tudod szabni, hogy mi történjen ha a térképre kattintanak, a sima beágyazással ezt sem tudod megcsinálni.
Maga a kérdés is kábé olyan volt, mintha azt kérdezted volna, hogy miben különbözik ha egy weboldal printscreenelt képét küldik el neked, vagy ha magát a weboldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest