Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Amit eddig láttál az még a nagyon alapfelhasználás. Ezen felül tudod szinezni a mapot, más háttérszínt tudsz megadni, megszabhatod, hogy mi jelenjen meg a mapon (országutak, főutak, hegyek stb..), heatmepet is tudsz csinálni. Magyarán ki tudod terjeszteni a térkép működését.
Pl amire én használtam: méréseket jelenítettem meg egy saját térképen, minden mérés az értékétől függően más színű ponttal jelent meg a térképen, és egy pontra kattintva egy másik ablakban megjelentek az adatai. A koordinátákat és az adatokat adatbázisból vettem, és volt egy Settings pluszban hozzáadott gomb a térképen amivel a térkép kinézetét lehetett beállítani.
megj: például az apival azt is meg tudod szabni, hogy mi történjen ha a térképre kattintanak, a sima beágyazással ezt sem tudod megcsinálni.
Maga a kérdés is kábé olyan volt, mintha azt kérdezted volna, hogy miben különbözik ha egy weboldal printscreenelt képét küldik el neked, vagy ha magát a weboldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest