Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sajnos nem erősségem a JS és egy feladatot kellene megoldanom. Ehhez szeretném a segítségeteket kérni.
Van egy FORM jó sok elemmel, AJAX alapon DIV váltásokkal megoldva. Van egy olyan része, ahol 3 csoportban vannak checkbox-ok. Még máshol is vannak a form-ban, de azok most nem játszanak. A feladatom az volna, hogy mindegyik csoporthoz tegyek egy olyan checkbox-ot, amivel az adott csoport összes elemét tudom checked/unchecked állapotba tenni. A csoportok elemeit egy PHP rakja össze, így a számuk változó.
HTML minta így nézne ki:
<form name="myform" method="post">
<fieldset id="box1">
<legend>Test1
<input type="checkbox" onClick="">
</legend>
<input type="checkbox" name="list[]" value="1">Test1<br>
<input type="checkbox" name="list[]" value="2">Test2<br>
<input type="checkbox" name="list[]" value="3">Test3<br>
</fieldset>
<fieldset id="box2">
<legend>Test2
</legend>
<input type="checkbox" name="list[]" value="4">Test4<br>
<input type="checkbox" name="list[]" value="5">Test5<br>
<input type="checkbox" name="list[]" value="6">Test6<br>
</fieldset>
<fieldset id="box3">
<legend>Test3
</legend>
<input type="checkbox" name="list[]" value="7">Test7<br>
<input type="checkbox" name="list[]" value="8">Test8<br>
<input type="checkbox" name="list[]" value="9">Test9<br>
</fieldset>
</form>Próbáltam már írni olyan függvényt ami megcsinálja, de csak Form ID alapján tudom az elemeket megszámolni, a Fieldset ID alapján nem sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest