Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Dave-11
üzenetére
Esetleg innen összeszedheted az alapokat:
http://nagygusztav.hu/web-programozas
van benne külön JS-rész is.
Csak belepörgettem, az alapján az alapokhoz talán jó lehet. Csak az ilyen document.urlap.tipus[0].checked-jellegű kódokat ne jegyezd meg, és ne használd majd a későbbiekben.Amiket leírtál, azok egyébként lazán összeguglizhatók. Én speciel össze-vissza ugráltam a tanulásban, rendszertelenül kutakodtam mindenféle engem érdeklő probléma után, könyvtárból kivettem szakkönyveket, e-bookokat nézegettem, példakódokat bújtam Guglizás után, nálam nem volt különösebben rendszer a tanulásban, de aztán szép lassan kezdett összeállni a kép, bár így is nyilván van egy csomó minden, amiről még fogalmam sincs.
Mindenesetre webprogramozós versenyen bátorság elindulni JavaScript-tudás nélkül, mikor lesz? Mennyi időd van felkészülni?
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest