Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Dave-11
üzenetére
Esetleg innen összeszedheted az alapokat:
http://nagygusztav.hu/web-programozas
van benne külön JS-rész is.
Csak belepörgettem, az alapján az alapokhoz talán jó lehet. Csak az ilyen document.urlap.tipus[0].checked-jellegű kódokat ne jegyezd meg, és ne használd majd a későbbiekben.Amiket leírtál, azok egyébként lazán összeguglizhatók. Én speciel össze-vissza ugráltam a tanulásban, rendszertelenül kutakodtam mindenféle engem érdeklő probléma után, könyvtárból kivettem szakkönyveket, e-bookokat nézegettem, példakódokat bújtam Guglizás után, nálam nem volt különösebben rendszer a tanulásban, de aztán szép lassan kezdett összeállni a kép, bár így is nyilván van egy csomó minden, amiről még fogalmam sincs.
Mindenesetre webprogramozós versenyen bátorság elindulni JavaScript-tudás nélkül, mikor lesz? Mennyi időd van felkészülni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Assetto Corsa Competizione
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ASUS ROG Spatha X Wireless Gaming Mouse Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Félkonfig eladó (I7-3770 + gyári hűtő - Asrock B75 Pro3 - 2x 8gb DDR3 1600mhz)
- ÚJ NZXT Function TKL Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Új NEWTRAL Freedom-X-FF állítható irodai görgősszék gurulósszék
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest