Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardverfogócska a kertben
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"ha az egyiket pár pixellel odébb akarta rakni a fejlesztő (grafikus), akkor berakott elé egy pár pixeles üres divet"
Az igen.
paddingről meg marginról nem hallott? Bár ha látnánk, miről van szó, könnyebb lenne okoskodni, de most ennyiből úgy érzem, elég fura megoldásokat alkalmaz a csávó.A többire: pont azt mondtam, hogy <ul> meg <li> helyett azt írsz oda, amit akarsz, ez a rendes, listás változat csak egy példa volt. Az meg a másik, hogy ennek a listának a stílusa is felülbírálható... meg ugye egy rendes listához azért szerintem illik <ul> vagy valami táblázatos megoldást használni, feladattól függően, szemantikailag úgy logikus, nem a sima dives megoldás, ami a struktúrájáról nulla információt ad.
Itt eléggé látszik, hogy milyen rugalmasan alakítható a dolog:
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/8CDGv/8/
Most div a listaelem szülője, az elemei szintén divek, aztán belepakolok spaneket... mondom, úgy kombinálod, ahogy akarod...
De tulajdonképpen nem nagyon értem az aggályaidat, mert hogy mit írj át mire, az elég alapvető dolog, szóval ezekkel nem tudom, miért akadsz el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Warships
- Foxpost
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Macska topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
paddingről meg marginról nem hallott? Bár ha látnánk, miről van szó, könnyebb lenne okoskodni, de most ennyiből úgy érzem, elég fura megoldásokat alkalmaz a csávó.