Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter
    nagyúr

Igen arra való. Kiválaszthatod, hogy melyik fájlban/fájlokban keressen, mert így gyorsabb lehet és csak ami selector-t a jQuery átad ($(selector).styled()), azt megkeresi és visszaadja. Még lehetne akár bővíteni olyannal hogy legyen egy .set() is, tehát lehessen változtatni a CSS-t.
    Viszont amiben nem voltam biztos, hogy ha van több fájl és azokban valamelyik selectorhoz tartozó stílus többször is szerepel, akkor melyiket tartsam meg? Most úgy csinálja, hogy mindig ha a következő fájlban lévő felülírja a már szereplő stílusokat. Ez logikus, de nem tudom, hogy ez a legjobb megoldás.

Ja igen, ezen a .set() metóduson akkor is meglepődtem egy kicsit, hogy hogyan is lenne ez implementálva. Hogyan állítanád át a stílusokat? A fájl módosításához már nyilván szerveroldali programozás is szükséges. Anélkül meg csak kliensoldalon lenne érvényes a dolog, aminek meg így első blikkre nem tudom, mi a konkrét haszna.
    Egyébként a megvalósítás szempontjából nekem az tűnne logikusnak, hogy az épp kiválasztott fájlnál történjen meg a módosítás, a többiben ne matarásszon, mert az nem biztos, hogy a kívánt viselkedést eredményezné.

Új hozzászólás Aktív témák