Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• v2izzy
    tag

Ja igen, ezen a .set() metóduson akkor is meglepődtem egy kicsit, hogy hogyan is lenne ez implementálva. Hogyan állítanád át a stílusokat? A fájl módosításához már nyilván szerveroldali programozás is szükséges. Anélkül meg csak kliensoldalon lenne érvényes a dolog, aminek meg így első blikkre nem tudom, mi a konkrét haszna.
    Egyébként a megvalósítás szempontjából nekem az tűnne logikusnak, hogy az épp kiválasztott fájlnál történjen meg a módosítás, a többiben ne matarásszon, mert az nem biztos, hogy a kívánt viselkedést eredményezné.

Nem kell hozzáférni a css fájlhoz, én sem abból olvasom ki. A stíluslapok betöltődnek a DOM-ba és innen könnyen lehet kezelni őket, szóval egy értékadás nem a fájlt írja át hanem csak a DOM-ba. A .set()-et azért tartanám jónak, mert pl. olyan előnye (persze ez valahol lehet hátrány is) van a jQuery-s .css()-el szembe, hogy ez azután is igaz az egyező selector-ú elemekre miután miután a művelet végrehajtódott. Sebességbeli különbséget nem tudok, de kíváncsi lennék, meg kellene nézni. Plusz így nem tesz a html kódba egy ronda style attribútumot. :D

Új hozzászólás Aktív témák