- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Socket AM4
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
Sziasztok!
Saját magamnak csináltam nemrég egy honlapot, nem vagyok egy nagyon tapasztalt programozó, de egy HTML weboldalt össze tudtam hozni. Viszont van vele annyi gondom, hogy kéne egy részéhez Javascript, amit nem tudok megcsinálni, mert lövésem sincs az egész témárol.
Valamelyikőtök nem tudna segíteni. Egy egész egyszerű dologról lenne egyébként szó.
Adott több lapon is ez a kódrészlet:
<iframe src="https://viewer.zoho.com/embed.jsp?f=gIvdE" frameborder="0" width="680" height="600" style="margin-bottom:-70px; margin-top:-40px; "> </iframe>
Ezekben a Framekben a Zoho viewer jelenik meg, az az online dokumentum nézegető, de a fejlécet mindig eltüntetem a vastagon kiemelt margóbeállítással, mert nem néz ki jól, hogy minddig megjelenik a dokumentum fölött a filenév.
Tanakodtunk rajta a Google forumán, hogy emiatt adhat-e a Google rejtett tartalom miatti büntetést, azt monták nem valószínű, de biztosabb, ha írok egy szkriptet, ami utólag levágja a fejlécet. Bár nem tudom ez mért más, mintha beállítom a margó, hisz ugyan úgy akkor lesz egy rejtett tartalom, bár én nem vágom ezt a scriptezést...
Valaki be tudna ide másolni egy ilyen scriptet, gondolom ez nem egy bonyolult dolog, vagy ha senkinek nincs ideje rá, erre a fajta műveletre hol találok leírást? Hol van leírás arról a parancsról, ami nekem kelle a script-be, hogy eltünjön a framekben a fejléc? Tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest