-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papa019
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igen, igen láttam, de aztán rájöttem, hogy felhasználóbarátabb egy külön gombnyomásra menteni, mint a polygonra kattintással.
Az ajaxPost.php tartalma, bár ez sztem nem szükséges hozzá:
<?php
include 'config.php';
$name = $_POST['name'];
$description = $_POST['description'];
$address = $_POST['address'];
$wikipedia = $_POST['wikipedia'];
$points = $_POST['points'];
$DB->Query("INSERT INTO places(name,description,address,wikipedia,points) VALUES('$name','$description','$address','$wikipedia','$points')");És annyit szeretnék, hogy a form adatait már serializáltam postolom a php-nak, be is teszem vele az adatbázisba, de a paraméterként kapott polygon-pontokat is ezzel együtt akarom küldeni és sehogysem tudom megoldani... Órák óta keresgélek a neten. Valami az each-el van, amikor ki akarom szedni a points változóból a pontokat...

Valamiért js-binen az egész nem megy, pedig nálam minden fut, csak nem tudom menteni a pontokat... :S
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi