-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
papa019 #2590 üzenetére
"Valamiért js-binen az egész nem megy, pedig nálam minden fut, csak nem tudom menteni a pontokat... :S"
Őőőő, de remélem most nem várod, hogy a szerveroldali dolgok menjenek jsbinen..."Igen, igen láttam, de aztán rájöttem, hogy felhasználóbarátabb egy külön gombnyomásra menteni, mint a polygonra kattintással."
És? Attól még confirm dialógust lehet nyitni jQuery UI Dialoggal is...
Abba meg olyan gombot raksz bele, amilyet szeretnél.Én nem a szerveroldali kódra voltam kíváncsi, hanem hogy hogyan szeded össze, serializálod, és akarod elküldeni szerveroldalra. Ergo a kliensoldal az érdekes.
Amúgy ha már mellékelted a szerveroldali kódodat: SOHA ne pakolj adatbázis-query-be közvetlenül, escape-elés nélkül alapvetően megbízhatatlan, felhasználótól érkező, általa könnyen módosítható adatot. SOHA.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged