Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
papa019
üzenetére
"Valamiért js-binen az egész nem megy, pedig nálam minden fut, csak nem tudom menteni a pontokat... :S"
Őőőő, de remélem most nem várod, hogy a szerveroldali dolgok menjenek jsbinen...
"Igen, igen láttam, de aztán rájöttem, hogy felhasználóbarátabb egy külön gombnyomásra menteni, mint a polygonra kattintással."
És? Attól még confirm dialógust lehet nyitni jQuery UI Dialoggal is...
Abba meg olyan gombot raksz bele, amilyet szeretnél.Én nem a szerveroldali kódra voltam kíváncsi, hanem hogy hogyan szeded össze, serializálod, és akarod elküldeni szerveroldalra. Ergo a kliensoldal az érdekes.
Amúgy ha már mellékelted a szerveroldali kódodat: SOHA ne pakolj adatbázis-query-be közvetlenül, escape-elés nélkül alapvetően megbízhatatlan, felhasználótól érkező, általa könnyen módosítható adatot. SOHA.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest