Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A komplett lista azért kell mert akkor tudom a prototypejába betenni az alap objektumnak a függvényeket (.div(), .span() stb).
Mikor elkezdtem csinálni, akkor még nem nagyon ismertem a DOM-ot, aztán így maradt eddig.
Nekem nem az a gondom, hogy nem valid tagokat akarnak megadni, azzal semmi gond (most is van benn egy addTag fn. hogyha valakinek van valami mása. Csak azt írtam, hogyha pl. kiiratod, hogy:
console.dir(document.createElement('asd'))
akkor a visszakapott objektum típusa HTMLUnknownElement
console.dir(document.createElement('div'))
akkor HTMLDivElement.
Ezzel csak azt akartam mutatni, hogy a valid tagok külön vannak kezelve, tehát valahol el vannak tárolva, hogy mik validok. De ez nem olyan lényeges, mivel ettől függetlenül is biztos el van tárolva.
Lehet kellene csinálni egy jsFiddle-t, majd megnézem holnap, meg a jsLint-et is. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Akciókamerák
- OLED monitor topic
- Hálózati / IP kamera
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Renault, Dacia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Samsung Galaxy S26 Ultra 256GB Silver Shadow Karcmentes állapot 12GB RAM 2029.03.06. garancia
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest