- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papa019
senior tag
válasz
Sk8erPeter #2450 üzenetére
Ez a 'town' kulcsszóra dob ki eredményeket a 49 szélességi és 17 hosszúsági fok alapján (és a kimenet json): [link]
Ennek az oldalnak van a legjobb adatbázisa, amit eddig találtam (elképzelésem sincs egyébként, hogy mire keressek, vagy hogyan keressek, hogy ilyen fejlett adatbázist találjak). Nem tudom, hogy miért fontos pont a wikimapiát használnom egyébként, ezt kaptam, mint feladat... Bár ha találok jobbat, akkor gondolom használhatom azt, csak csináljam meg az alkalmazást. Majd megpróbálok keresni olyan adatbázist, amiben ha más nem, akkor az ország városai és Bp. kerületei rajta vannak...
Egyébként az oldalam, amin jelenleg csak a helymeghatározás működik, illetve az egyetem főépülete van bejelölve, mint példa polinom: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OpenMediaVault
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor Magic V2 5G 512GB / 16GB fekete
- Dell Precision M4700 laptop (i7, 16gb, 256 SSD, Quadro K2000M)
- Unifi UACC-CM-RJ45-MG SFP+ RJ45 10G adapter eladó, majd 2 év garanciával
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest