Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- iPad topik
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abrion
senior tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
ezt nem kell mondanod, értek a phphoz, csináltam egy fórumot magamnak, és elég jó lett, mondjuk még nem nyitottam meg, de majd hamarosan igen, a lényeg hogy, jqueryvel lehet ezt megcsinálni, és ahogy elnézem pár böngésző ugró jquery kódot, nem kellett sokat bele írni, így gondolom ennél is így van, amúgy az id keresés nem 100% an jó, például ha törlődik vagy áthelyeződik a hsz akkor errort fog visszadobni, ezért gondoltam egy fix dologra keresésnél, mivel kijelölődik az új hsz miért ne lenne inkább ara a keresés, de majd meggondolom az id keresést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest