Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abrion
senior tag
válasz
Peter Kiss #2317 üzenetére
ezt nem kell mondanod, értek a phphoz, csináltam egy fórumot magamnak, és elég jó lett, mondjuk még nem nyitottam meg, de majd hamarosan igen, a lényeg hogy, jqueryvel lehet ezt megcsinálni, és ahogy elnézem pár böngésző ugró jquery kódot, nem kellett sokat bele írni, így gondolom ennél is így van, amúgy az id keresés nem 100% an jó, például ha törlődik vagy áthelyeződik a hsz akkor errort fog visszadobni, ezért gondoltam egy fix dologra keresésnél, mivel kijelölődik az új hsz miért ne lenne inkább ara a keresés, de majd meggondolom az id keresést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dacia topic
- Háztartási gépek
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest