- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abrion
senior tag
válasz
Peter Kiss #2317 üzenetére
ezt nem kell mondanod, értek a phphoz, csináltam egy fórumot magamnak, és elég jó lett, mondjuk még nem nyitottam meg, de majd hamarosan igen, a lényeg hogy, jqueryvel lehet ezt megcsinálni, és ahogy elnézem pár böngésző ugró jquery kódot, nem kellett sokat bele írni, így gondolom ennél is így van, amúgy az id keresés nem 100% an jó, például ha törlődik vagy áthelyeződik a hsz akkor errort fog visszadobni, ezért gondoltam egy fix dologra keresésnél, mivel kijelölődik az új hsz miért ne lenne inkább ara a keresés, de majd meggondolom az id keresést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest