Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• shev7
    veterán

Hagyjuk, úgy látszik, nem tudom érthetően leírni, hogy min akadtam el, ráadásul a tutorial is bekavar azzal, hogy objektumként kezeli azokat az osztályokat, amiket példányosítani kell és azokat, amiket eleve objektumként ad.
    (lásd JS objects - amiket 99%-ban valóban osztályként ad vs. Browser objects, HTML DOM objects, akik viszont leginkább objektumként jelennek meg)
    A 3rd party meg momentán nem "játszik", azokat így vagy úgy, telepíteni kell, nincsenek a "szabványos" böngészők mindegyikében. (már feltéve, hogy egy dologról beszélünk, amikor 3rd party-t emlegetünk)

"azokat, amiket eleve objektumként ad."

Nem teljesen ertem mire gondolsz.

De lehet, hogy teged az zavar meg, hogy a js object-eket neked kell peldanyositani. Ezzel szemben az oldal betoltesenel kapsz keszen egy DOM Tree-t, amit a browser peldanyosit neked. De ez nem jelenti azt, hogy a dom objecteket ne kene peldanyositani. Ha teszem azt egy uj Node-ot akarsz a fara felfuzni, azt a Node-ot ugyanugy peldanyositanod kell elotte. Oke, a createElement fuggvenyhivas adja vissza neked az uj objektumot, de a hatterben ugyanugy peldanyositas tortenik.

Új hozzászólás Aktív témák