Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi
csak első felindulásból irtam be mindenhová
Amit írtál azt otthon kipróbálom majd, btw egy egyéb js kérdés:az oldalamon már használtam egy objecten a .click() metódust, de ez folyamatosan klikkelt, nekem olyan kéne ami csak egyet klikkel. Nem próbáltam még ki -bár rekerestem referenciában, hogy a .click() nek milyen argumentumai lehetnek, de nem találtam semmit
- de esetleg igy?: myObject.click(1) , vagy myObject.click(1000) ? setTimeout-tal is próbálkoztam, de szerintem ez sem oldaná meg a problémám, mivel ez nem arra való, hogy egy darab klikket reprezentáljunk:/ Ami t.k a megoldandó feladat lenne, hogy greasemonkey-val egy oldalon egy Objectté konvertált képen? (nem emlékszem), mondjuk 5 percenként klikkeljünk egyet... köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
csak első felindulásból irtam be mindenhová
Amit írtál azt otthon kipróbálom majd, btw egy egyéb js kérdés:
- de esetleg igy?: myObject.click(1) , vagy myObject.click(1000) ? setTimeout-tal is próbálkoztam, de szerintem ez sem oldaná meg a problémám, mivel ez nem arra való, hogy egy darab klikket reprezentáljunk:/ Ami t.k a megoldandó feladat lenne, hogy greasemonkey-val egy oldalon egy Objectté konvertált képen? (nem emlékszem), mondjuk 5 percenként klikkeljünk egyet... köszi a segítséget