Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi
csak első felindulásból irtam be mindenhová
Amit írtál azt otthon kipróbálom majd, btw egy egyéb js kérdés:az oldalamon már használtam egy objecten a .click() metódust, de ez folyamatosan klikkelt, nekem olyan kéne ami csak egyet klikkel. Nem próbáltam még ki -bár rekerestem referenciában, hogy a .click() nek milyen argumentumai lehetnek, de nem találtam semmit
- de esetleg igy?: myObject.click(1) , vagy myObject.click(1000) ? setTimeout-tal is próbálkoztam, de szerintem ez sem oldaná meg a problémám, mivel ez nem arra való, hogy egy darab klikket reprezentáljunk:/ Ami t.k a megoldandó feladat lenne, hogy greasemonkey-val egy oldalon egy Objectté konvertált képen? (nem emlékszem), mondjuk 5 percenként klikkeljünk egyet... köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elemlámpa, zseblámpa
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óvodások homokozója
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- További aktív témák...
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
csak első felindulásból irtam be mindenhová
Amit írtál azt otthon kipróbálom majd, btw egy egyéb js kérdés:
- de esetleg igy?: myObject.click(1) , vagy myObject.click(1000) ? setTimeout-tal is próbálkoztam, de szerintem ez sem oldaná meg a problémám, mivel ez nem arra való, hogy egy darab klikket reprezentáljunk:/ Ami t.k a megoldandó feladat lenne, hogy greasemonkey-val egy oldalon egy Objectté konvertált képen? (nem emlékszem), mondjuk 5 percenként klikkeljünk egyet... köszi a segítséget