Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi
csak első felindulásból irtam be mindenhová
Amit írtál azt otthon kipróbálom majd, btw egy egyéb js kérdés:az oldalamon már használtam egy objecten a .click() metódust, de ez folyamatosan klikkelt, nekem olyan kéne ami csak egyet klikkel. Nem próbáltam még ki -bár rekerestem referenciában, hogy a .click() nek milyen argumentumai lehetnek, de nem találtam semmit
- de esetleg igy?: myObject.click(1) , vagy myObject.click(1000) ? setTimeout-tal is próbálkoztam, de szerintem ez sem oldaná meg a problémám, mivel ez nem arra való, hogy egy darab klikket reprezentáljunk:/ Ami t.k a megoldandó feladat lenne, hogy greasemonkey-val egy oldalon egy Objectté konvertált képen? (nem emlékszem), mondjuk 5 percenként klikkeljünk egyet... köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- 200db Teszteletlen laptop - lista nélkül
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 PRO MAX 256GB silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- Dell Latitude 5480, 14" HD kijelző, i5-7300U CPU, 16GB DDR4, 500GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak első felindulásból irtam be mindenhová
Amit írtál azt otthon kipróbálom majd, btw egy egyéb js kérdés:
- de esetleg igy?: myObject.click(1) , vagy myObject.click(1000) ? setTimeout-tal is próbálkoztam, de szerintem ez sem oldaná meg a problémám, mivel ez nem arra való, hogy egy darab klikket reprezentáljunk:/ Ami t.k a megoldandó feladat lenne, hogy greasemonkey-val egy oldalon egy Objectté konvertált képen? (nem emlékszem), mondjuk 5 percenként klikkeljünk egyet... köszi a segítséget