Új hozzászólás Aktív témák

• animatrix11

őstag

Szia

Én csinálom a munkahelyem weboldalát, van egy hóesés effekt script amit szeretnék berakni decembertől, ezt szeretném megtudni hogyan tudom ugy berakni hogy midig látszódjon? kereteket is tartalmaz, a indexy fileba nem tudom berakni, mert valamiért nem működik, arra oldalra be tudom rakni aho a keretben van de igy minden oldalra be kéne rakni tud valaki segiteni? itt a weboldal: [link] és itt a script: [link]

itt a weboldalnak az index file tartalma:
    <html>

<head>
    <meta HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1250">
    <title>Szabadság Sugárúti Általános Iskola</title>
    </head>

<frameset cols="15%,*" framespacing="0" border="0" frameborder="0">
    <frame name="balalsó" noresize target="jobbalsó" src="menu.htm" scrolling="auto" style="padding:0; color:#008000; border-left-width:1px; border-right-style:ridge; border-right-width:1px; border-top-width:1px; border-bottom-style:ridge; border-bottom-width:1px" target="jobbalsó" marginheight="8">
    <frameset rows="16%,*">
    <frame name="jobbfelső" target="jobbalsó" src=fejlec.htm scrolling="yes" noresize marginwidth="0" marginheight="0" style="border-right-style: ridge; border-right-width: 2px; border-bottom-style: ridge; border-bottom-width: 2px">
    <frame name="jobbalsó" src=hirek.htm target="_blank" scrolling="yes" noresize style="padding-left:4px; padding-right:4px; padding-top:1px; padding-bottom:1px">
    </frameset>
    <noframes>

<body style="background-image: url('sumtextb.jpg')">

<p>Ez egy kereteket tartalmazó weblap, az Ön böngészője azonban az ilyen
    lapokat nem támogatja.</p>

</body>
    </noframes>

</frameset>

</html>

előre is thx :R

Új hozzászólás Aktív témák