- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
Szia
Én csinálom a munkahelyem weboldalát, van egy hóesés effekt script amit szeretnék berakni decembertől, ezt szeretném megtudni hogyan tudom ugy berakni hogy midig látszódjon? kereteket is tartalmaz, a indexy fileba nem tudom berakni, mert valamiért nem működik, arra oldalra be tudom rakni aho a keretben van de igy minden oldalra be kéne rakni tud valaki segiteni? itt a weboldal: [link] és itt a script: [link]
itt a weboldalnak az index file tartalma:
<html><head>
<meta HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1250">
<title>Szabadság Sugárúti Általános Iskola</title>
</head><frameset cols="15%,*" framespacing="0" border="0" frameborder="0">
<frame name="balalsó" noresize target="jobbalsó" src="menu.htm" scrolling="auto" style="padding:0; color:#008000; border-left-width:1px; border-right-style:ridge; border-right-width:1px; border-top-width:1px; border-bottom-style:ridge; border-bottom-width:1px" target="jobbalsó" marginheight="8">
<frameset rows="16%,*">
<frame name="jobbfelső" target="jobbalsó" src=fejlec.htm scrolling="yes" noresize marginwidth="0" marginheight="0" style="border-right-style: ridge; border-right-width: 2px; border-bottom-style: ridge; border-bottom-width: 2px">
<frame name="jobbalsó" src=hirek.htm target="_blank" scrolling="yes" noresize style="padding-left:4px; padding-right:4px; padding-top:1px; padding-bottom:1px">
</frameset>
<noframes><body style="background-image: url('sumtextb.jpg')">
<p>Ez egy kereteket tartalmazó weblap, az Ön böngészője azonban az ilyen
lapokat nem támogatja.</p></body>
</noframes></frameset>
</html>
előre is thx
-
animatrix11
őstag
válasz
fordfairlane #1455 üzenetére
átirtam, mostmár megjelenik a csúszka, de csak mutatja hogy éppen hol tart, de előre ugrani nem tudok benne, monjuk láttam már ilyet ez valami media player betegség
flashben hogyan tudom felrakni? nem értek az egészhez annyira, frontpage-ben csinálom
köszi
-
animatrix11
őstag
sziasztok
Segítség kéne, nem vagyok benne a témában, weboldab épeitett media playert használok, működik is, de egy gond nem tudok beletekeni a videóba, a "csik" ott van, de a kis csúszka nem jelenik meg mint a többi lejátszónál
hogy lehetne ezt beállitani hogy működjön? ime a kód<object id=player_id15337
codebase=http://www.microsoft.com/ntserver/netshow/download/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,51,415
type=application/x-oleobject height=367 standby="Videó töltése..."
width=452 classid=CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6>
<param name="url" value="http://sugarsuli.hu/sulioldal/video/tv2.WMV" />
<param name="autoStart" value="false" />
<param name="uiMode" value="mini" />
<param name="PlayCount" value="1" />
<param name="showControls" value="1" />
<param name="showStatusBar" value="1" />
<param name="enableContextMenu" value="0" />
<param name="stretchToFit" value="0" />
<param name="Volume" value="100" />
<embed width="452" height="367"
autostart="true"
loop="false" id="player_id15338" uimode="mini" showstatusbar="1" playcount="1" enablecontextmenu="0" showcontrols="1"
pluginspage="http://www.microsoft.com/windows/mediaplayer/download/default.asp"
type="video/x-ms-asf-plugin" url="http://sugarsuli.hu/sulioldal/video/tv2.WMV" stretchtofit="0" volume="100" name="player_id15337"/>
</object>előre is thx a help, az is jó ha tudtok más lejátszót esetleg ami használhatóbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest