- Házimozi belépő szinten
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
"az a példa szerintem egész eltérő a kiinduló kérdéstől"
Tök igazad van, igazából csak annak kapcsán jutott eszembe ez a másik téma, hogy beszélgettünk arról, hogy mi az, ami "szép", és mi az, ami pl. nekem személy szerint nem bejövős, az eredeti kérdéshez a whateveres példának már tényleg nincs köze. Szóval röviden a lényeg, hogy sokan szeretik agyontömörítgetni a kódot, amikor attól nem lesz jobb vagy olvashatóbb a kód, sőt, jobb lehet inkább szétdobálni, illetve hogy másik oldalról viszont sokan szeretik újból és újból leírni ugyanazokat az ismétlődő kódrészletet, ezzel pont, hogy túlzottan bőlére eresztik a kódot, illetve ez a módszer erőforrások pazarlására is alkalmas (overhead). -
Aethelstone
addikt
-
alapz@j
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Háztartási gépek
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Drive
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest