Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ #7959 üzenetére
"az a példa szerintem egész eltérő a kiinduló kérdéstől"
Tök igazad van, igazából csak annak kapcsán jutott eszembe ez a másik téma, hogy beszélgettünk arról, hogy mi az, ami "szép", és mi az, ami pl. nekem személy szerint nem bejövős, az eredeti kérdéshez a whateveres példának már tényleg nincs köze. Szóval röviden a lényeg, hogy sokan szeretik agyontömörítgetni a kódot, amikor attól nem lesz jobb vagy olvashatóbb a kód, sőt, jobb lehet inkább szétdobálni, illetve hogy másik oldalról viszont sokan szeretik újból és újból leírni ugyanazokat az ismétlődő kódrészletet, ezzel pont, hogy túlzottan bőlére eresztik a kódot, illetve ez a módszer erőforrások pazarlására is alkalmas (overhead). -
Aethelstone
addikt
-
alapz@j
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- SQL kérdések
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 6
- Robogó, kismotor
- Home server / házi szerver építése
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest