- DUNE médialejátszók topicja
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
válasz
üzenetére
Én is csak ajánlani tudom abszolút
Miután belerázódtál rendesen az alapokba, elég sokféle úton indulhatsz el, de szerintem mindegyik nagyon érdekes és jó 
Úgy tűnhet, hogy egy kicsit (na jó eléggé) elfogult vagyok a Javaval kapcsolatban, de ez csak azért van, mert próbáltam már több nyelvet is, de ez jött be a legjobban, egyszerűsége és nagyszerűsége miatt. De ha már tényleg többen ajánlották (amin nem csodálkozom), akkor hallgass rájuk is, ne csak egy mániákusra
Szóval hajrá 
-
Frigo
őstag
válasz
üzenetére
Lehet kezdőként JAVA-t tanulni csak nem ajánlatos ,legalább is kezdő programozóknak elég nehezen megy a fejébe az objektum orientált programozás.Ha mát a HTML-t ismered akkor jobb választás a PHP-val kezdeni.
De ha mégis java mellett döntesz akkor ajánlom a hivatalos tutorial oldalt : [link]
Magyarul Angster Erzsébet : Objektum Orientált programozás -JAVA 1-2 könyveit ajánlom ,bár ezek már nem egy mai darabok.
Angolul pedig a Head First JAVA-t - ennek a magyar kiadása a közel jövőben várható.Amire szükséged lesz az a JDK illetve egy programozásra alkalmas szövegszerkesztő pl PSPad ,Notepad++
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- DUNE médialejátszók topicja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Eladó - 34" Dell Gaming S3422DWG - Alza Garancia 2028.02.14. - VA Ultra Wide QHD, 3440 1440, 144HZ
- OnePlus Watch 2r WearOs Zöld
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Miután belerázódtál rendesen az alapokba, elég sokféle úton indulhatsz el, de szerintem mindegyik nagyon érdekes és jó