Hirdetés
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Házimozi belépő szinten
- Kompakt vízhűtés
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen egeret válasszak?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
válasz
üzenetére
Én is csak ajánlani tudom abszolút
Miután belerázódtál rendesen az alapokba, elég sokféle úton indulhatsz el, de szerintem mindegyik nagyon érdekes és jó 
Úgy tűnhet, hogy egy kicsit (na jó eléggé) elfogult vagyok a Javaval kapcsolatban, de ez csak azért van, mert próbáltam már több nyelvet is, de ez jött be a legjobban, egyszerűsége és nagyszerűsége miatt. De ha már tényleg többen ajánlották (amin nem csodálkozom), akkor hallgass rájuk is, ne csak egy mániákusra
Szóval hajrá 
-
Frigo
őstag
válasz
üzenetére
Lehet kezdőként JAVA-t tanulni csak nem ajánlatos ,legalább is kezdő programozóknak elég nehezen megy a fejébe az objektum orientált programozás.Ha mát a HTML-t ismered akkor jobb választás a PHP-val kezdeni.
De ha mégis java mellett döntesz akkor ajánlom a hivatalos tutorial oldalt : [link]
Magyarul Angster Erzsébet : Objektum Orientált programozás -JAVA 1-2 könyveit ajánlom ,bár ezek már nem egy mai darabok.
Angolul pedig a Head First JAVA-t - ennek a magyar kiadása a közel jövőben várható.Amire szükséged lesz az a JDK illetve egy programozásra alkalmas szövegszerkesztő pl PSPad ,Notepad++
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Miután belerázódtál rendesen az alapokba, elég sokféle úton indulhatsz el, de szerintem mindegyik nagyon érdekes és jó