Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
válasz
üzenetére
Én is csak ajánlani tudom abszolút
Miután belerázódtál rendesen az alapokba, elég sokféle úton indulhatsz el, de szerintem mindegyik nagyon érdekes és jó 
Úgy tűnhet, hogy egy kicsit (na jó eléggé) elfogult vagyok a Javaval kapcsolatban, de ez csak azért van, mert próbáltam már több nyelvet is, de ez jött be a legjobban, egyszerűsége és nagyszerűsége miatt. De ha már tényleg többen ajánlották (amin nem csodálkozom), akkor hallgass rájuk is, ne csak egy mániákusra
Szóval hajrá 
-
Frigo
őstag
válasz
üzenetére
Lehet kezdőként JAVA-t tanulni csak nem ajánlatos ,legalább is kezdő programozóknak elég nehezen megy a fejébe az objektum orientált programozás.Ha mát a HTML-t ismered akkor jobb választás a PHP-val kezdeni.
De ha mégis java mellett döntesz akkor ajánlom a hivatalos tutorial oldalt : [link]
Magyarul Angster Erzsébet : Objektum Orientált programozás -JAVA 1-2 könyveit ajánlom ,bár ezek már nem egy mai darabok.
Angolul pedig a Head First JAVA-t - ennek a magyar kiadása a közel jövőben várható.Amire szükséged lesz az a JDK illetve egy programozásra alkalmas szövegszerkesztő pl PSPad ,Notepad++
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Miután belerázódtál rendesen az alapokba, elég sokféle úton indulhatsz el, de szerintem mindegyik nagyon érdekes és jó