- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Persze, én is csak tippeltem, akár más típus is lehetett (volna) tablemodel helyett, és akkor a getValueAt visszatérési értéke is lehetett (volna) más típusú, így a hiba is lehetett (volna) más, nem derült ki egyértelműen.
Ezért javasolnám ubidnak, hogyha hibába ütközik, akkor ne csak ennek tényét, hanem a hibaüzenetet másolja be mindenképpen. -
ubid
senior tag
Így sem működik, hiszen rögtön arra ugrik hogy int-et adok meg.
tehát a függvény amit meghívok :
public static void LaptopTorol(int az){
String sqlp="delete from laptop where tipusszam = '"+az+"'";//tehát itt helyes a függvény, nem dob hibát benne
és ahol meghívom , és jelzem hogy hol írja a hibát
Kapcs(user, pswd);
for(int x = 0; x < ttmp.getRowCount(); x++) //Végigmegyünk a táblázat sorain
if (at.getJel(x)) { //Ha a sor meg van jelölve
Ugyfeltorol((int)ttmp.getValueAt(x,1)); //!!! a hibát ebben a sorban jelzi!!!
db++;
}Valaki segítsen!
Köszönöm!
-
diablo666
tag
"Csinálhatod servletekkel, jsp-vel, jsf-el, de kellene az alkalmazás mögé egy adatbázis is, aminek kezeléséhez vagy jdbc vagy jpa kell, szóval eléggé összetett a dolog olyan szempontból, hogy nem sokat értesz a programozáshoz."
kossz szepen...asszem akkor ezen az uton probalok elindulni es hanyagolom a google webtoolkitet ...netbeansbol a legujabbat ajanlanad?ill. tudsz jo ebookot java webprog. temaban...az teny,hogy nagy sotetseg van a fejemben,de van vagy kb. 3 honapom a projektre...
-
diablo666
tag
koszi szepen...hat nem kell feltetlenul a gwt...csak azt olvastam,hogy abban konnyen meglehet valositani a grafikai feluletet...ha javaban meglehetne oldani a szerver reszt is,akkor php az nem kene...akkor tanulmantozzam inkabb a netbeans webprogramozas reszet?akkor ebben kenyelmesen meglehet oldani az egesz projektet?amugy annak mi haszna lenne,ha kombinalnam a netbeanst a gwt-vel...?en csak a gwt-t tettem fel,de valamiert nem tudom mukodesre birni
ugye letrehozok egy mywebapp konyvtart ...generalodnak vmi kodok es ezen belul az ant devmode paranccsal kene induljon az alkalmazas,nem?az a baj,hogy lenyegeben meg en sem tudom,hogy mit akarok..igy ti sem tudtok segiteni...ennyi informaciom van nekem is:"Webes dokumentum-menedzsment
Egy vállalkozás (vagy bármilyen más intézmény, szervezet) számára nagyon fontos az elektronikus dokumentumok hatékony rendszerezése és kezelése. Emellett ezen szervezetek területi elosztottsága szükségessé teszi a dokumentumok hálózati megosztását és kezelését."
na ezt kene valahogy szalonkepesse tennem valahogyakkor felejtsem el a gwt-t?es netbensbe kene ?java servletek meg ilyesmik?
ja es fizetnek,ha itt esetleg vki megtudna ezt csinalni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest