- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
válasz
loszerafin #892 üzenetére
loni meg nekem se sikerult...
a lenyeget szerintem lattad egyebkent, marmint ami a grafikat illeti..., igazabol nem akartam nagyon belemenni, csak nekem azt tunt fol, hogy ha VisualBasic-ben irnek egy hasonlot (ahogy irtam is) es sokkal kevesebb eroforrast hasznal, a programozoja azt mondta, hogy a ''grafika'' itt az eroforrashasznalat, processzorido 90%-a..., a szimulacio, azert nem annyira komplex... a kerdesem igazabol arra iranyult, hogy a java ennyire lassu-e a megjelenitesben...? most kezdte el fejleszteni a fejleszto a 3D-s verziot, (az en modellem alapjan) es azt igeri, hogy a GPU rendereles miatt jobban fog futni..., ez egyebkent hiheto is... koszi, hogy foglalkoztal vele..., ahogy nezem mondjuk nem lettel fuggo...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- UHD filmek lejátszása
- E-roller topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón + tartozékok
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest