Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
válasz
Ursache
üzenetére
Sokkal több mindent tanulunk mint én írtam, de mivel java topic ezért a java-hoz kötődő dolgokról írtam. Abban egyetértek, hogy a matek fontos, a gond csak azzal van, hogy nem gyakorlat orientáltan tanuljuk. A jelenleg menő technológiákat, fw-ket tanítani nincs sok értelme, mert pár év alatt változik,de azért megnézhetnénk egy két dolgot... Az igaz, hogy itthon nem fogok leülni csak úgy nummodot tanulni és ezért ezt oktatják suliban, otthon meg megtanulsz programozni ha érdekel a téma. A legnagyobb gond ott van, hogy boldog boldogtalant felvesznek és ezért nagyon híg a mezőny, ami visszafogja a nagyobb tempót sajnos. De ez ellen nem lehet mit tenni.. De nem akarok nekiállni hosszabban ennél offolni, mert remélem 2hónap múlva túl vagyok a bsc-n és reménykedek, hogy talán msc-n lesz vmi haladóbb dolog is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest