Hirdetés
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Melyik gamer laptopot ajánlod inkább?
- OLED TV topic
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
válasz
Ursache
üzenetére
Sokkal több mindent tanulunk mint én írtam, de mivel java topic ezért a java-hoz kötődő dolgokról írtam. Abban egyetértek, hogy a matek fontos, a gond csak azzal van, hogy nem gyakorlat orientáltan tanuljuk. A jelenleg menő technológiákat, fw-ket tanítani nincs sok értelme, mert pár év alatt változik,de azért megnézhetnénk egy két dolgot... Az igaz, hogy itthon nem fogok leülni csak úgy nummodot tanulni és ezért ezt oktatják suliban, otthon meg megtanulsz programozni ha érdekel a téma. A legnagyobb gond ott van, hogy boldog boldogtalant felvesznek és ezért nagyon híg a mezőny, ami visszafogja a nagyobb tempót sajnos. De ez ellen nem lehet mit tenni.. De nem akarok nekiállni hosszabban ennél offolni, mert remélem 2hónap múlva túl vagyok a bsc-n és reménykedek, hogy talán msc-n lesz vmi haladóbb dolog is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- ÚJ LG 50UR640S9ZD 50" UHD Üzleti LED TV,Signage,CMS,Reklám kijelző,HDMI,Optika,USB,Wifi,BT,HDR,WebOS
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Iphone 16 pro 256GB natúr titán
- iPhone 12 64 GB független
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs