Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WonderCSabo #3409 üzenetére
Igen, én is ilyen SAX-okat szoktam látni. Tagváltozók, hogy éppen milyen tagen belül jár a parser, aztán a startElement, characters és endElement metódusokban összeturmixolva a mindenféle esetet lekezelő logika; bonyolultabb esetben egy stack még előfordul. Eztán elindítod a parsert az XML-re, végigdarálja, a callbackjeid meghívódnak és a legvégén örülsz, ha minden kitöltődött rendben.
Ehhez képest a StAX fordítva működik. Amikor parsolsz, te lépteted folyamatosan a következő tokenre (iterátor), és az aktuális token típusától, nevétől, stb. eldöntheted, mit csinálsz - akár félbe is hagyhatod a feldolgozást.
De ami fontosabb, a parsert szabadon megoszthatod több metódussal, amik egy adott elemet tudnak feldolgozni. Az előző példakód úgy nézne ki, hogy if fák helyett vannak parseFirstName, parseLastName, stb. metódusaid, amik a startElementtől az endElementig elvégzik a dolgukat.
És eközben teljesítményben nem rosszabb. Itt egy jókis stackoverflow kérdés, amit reggel olvasgattam amikor a kérdésemet elkezdtem.
Példát most nem tudok írni, mert dolgozom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Fujifilm X
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest