Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Segítsetek pls. stratégiai döntésben, hátha ti jobban informáltak vagytok
Anno elkezdtem egy programot írni, de félbeszakadt, viszont mostanában szeretném befejezni.
netbeansben fejlesztettem, glassfishben futtatnám. Mivel nem sokat haladtam vele, ha kidobnám az egészet, ebben az állapotában még nem fájna. A kérdések:Ami nem változtatható: debianon fejlesztenék linuxra, adatbáziskezelő postgres, a cucc webes alkalmazás lenne. Amit csak végszükség esetén változtatnék, a nyelv: a java.
1. amennyire én látom, a netbeans meghalt. kérdés:
1a: a netbeans tényleg halott, meneküljek, de akkor mire?
1b: nem, a netbeanben érdemes fejleszteni, mert támogatott cucc lesz még sokáig2. az oracle által átvett projektek közül nagyjából minden fontosabbat megdöglesztett az oracle. kérdés:
2a. maradjak a glassfishnél, mert azt nem fogja megölni, lesz update hozzá
2b. váltsak, de akkor mire? tomcatre? ee cuccokat eddig nem használtam.3. milyen keretrendszert érdemes elsőre megtanulni? springs mvc-t?
Még annyit, hogy nem tervezem, hogy ebből éljek meg. Ha a melóban kell valami, azt megcsinálom, de életcélnak nem választottam.
kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RX6800 16GB!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest