Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segítsetek pls. stratégiai döntésben, hátha ti jobban informáltak vagytok

Anno elkezdtem egy programot írni, de félbeszakadt, viszont mostanában szeretném befejezni.
netbeansben fejlesztettem, glassfishben futtatnám. Mivel nem sokat haladtam vele, ha kidobnám az egészet, ebben az állapotában még nem fájna. A kérdések:Ami nem változtatható: debianon fejlesztenék linuxra, adatbáziskezelő postgres, a cucc webes alkalmazás lenne. Amit csak végszükség esetén változtatnék, a nyelv: a java.
1. amennyire én látom, a netbeans meghalt. kérdés:
1a: a netbeans tényleg halott, meneküljek, de akkor mire?
1b: nem, a netbeanben érdemes fejleszteni, mert támogatott cucc lesz még sokáig2. az oracle által átvett projektek közül nagyjából minden fontosabbat megdöglesztett az oracle. kérdés:
2a. maradjak a glassfishnél, mert azt nem fogja megölni, lesz update hozzá
2b. váltsak, de akkor mire? tomcatre? ee cuccokat eddig nem használtam.3. milyen keretrendszert érdemes elsőre megtanulni? springs mvc-t?
Még annyit, hogy nem tervezem, hogy ebből éljek meg. Ha a melóban kell valami, azt megcsinálom, de életcélnak nem választottam.
kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- WD My Cloud NAS
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parfüm topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest