- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Segítsetek pls. stratégiai döntésben, hátha ti jobban informáltak vagytok
Anno elkezdtem egy programot írni, de félbeszakadt, viszont mostanában szeretném befejezni.
netbeansben fejlesztettem, glassfishben futtatnám. Mivel nem sokat haladtam vele, ha kidobnám az egészet, ebben az állapotában még nem fájna. A kérdések:Ami nem változtatható: debianon fejlesztenék linuxra, adatbáziskezelő postgres, a cucc webes alkalmazás lenne. Amit csak végszükség esetén változtatnék, a nyelv: a java.
1. amennyire én látom, a netbeans meghalt. kérdés:
1a: a netbeans tényleg halott, meneküljek, de akkor mire?
1b: nem, a netbeanben érdemes fejleszteni, mert támogatott cucc lesz még sokáig2. az oracle által átvett projektek közül nagyjából minden fontosabbat megdöglesztett az oracle. kérdés:
2a. maradjak a glassfishnél, mert azt nem fogja megölni, lesz update hozzá
2b. váltsak, de akkor mire? tomcatre? ee cuccokat eddig nem használtam.3. milyen keretrendszert érdemes elsőre megtanulni? springs mvc-t?
Még annyit, hogy nem tervezem, hogy ebből éljek meg. Ha a melóban kell valami, azt megcsinálom, de életcélnak nem választottam.
kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest