- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
Régóta használok már java IDE-ket. A nulla támogatottságtól ('95-'96) a szinte nulla ráfordítási igényig elég szép volt a felhozatal. Használtam VS J++-t, JBuilder-t, JDeveloper-t, Netbeans-t sokáig a felvásárlás előtt és kb 2 évvel ezelőtt is, Eclipse-t (myeclipse, sts, meg valami évi 1000 dolláros szutyok verzió), és volt szerencsém belekóstolni az Idea-ba is részben az android studio révén. Volt olyan is, hogy engedtem ugyanazon projekten belül használni Idea-t is, mivel volt két kiccserkész, akinek ahhoz volt kötve a keze.
A mai napig úgy érzem, hogy a legkorrektebb eszköz az VS volt, és az alap eclipse-hez kapcsolódó - mondjuk úgy - "élmények" vannak még a tűrőképességem határain belül; a többi számomra nem volt elég jó. Ez nyilván egyéni, részben lelkesedés szerinti, néha meggyőződéses. Azt viszont tapasztalom, hogy produktivitásban semmit nem nyer az ember egy ilyen váltással, ha leszámítjuk a szoftver iránt érzett ellenszenvét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sorozatok
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest