Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
Régóta használok már java IDE-ket. A nulla támogatottságtól ('95-'96) a szinte nulla ráfordítási igényig elég szép volt a felhozatal. Használtam VS J++-t, JBuilder-t, JDeveloper-t, Netbeans-t sokáig a felvásárlás előtt és kb 2 évvel ezelőtt is, Eclipse-t (myeclipse, sts, meg valami évi 1000 dolláros szutyok verzió), és volt szerencsém belekóstolni az Idea-ba is részben az android studio révén. Volt olyan is, hogy engedtem ugyanazon projekten belül használni Idea-t is, mivel volt két kiccserkész, akinek ahhoz volt kötve a keze.
A mai napig úgy érzem, hogy a legkorrektebb eszköz az VS volt, és az alap eclipse-hez kapcsolódó - mondjuk úgy - "élmények" vannak még a tűrőképességem határain belül; a többi számomra nem volt elég jó. Ez nyilván egyéni, részben lelkesedés szerinti, néha meggyőződéses. Azt viszont tapasztalom, hogy produktivitásban semmit nem nyer az ember egy ilyen váltással, ha leszámítjuk a szoftver iránt érzett ellenszenvét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Router gondok
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Elektromos autók - motorok
- Pánik a memóriapiacon
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- MCDODO T03 fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest