Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- HDMI topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Igen ez a másik lehetőség. Az exception. Most nem tudtam öszedobni egy DB-t meg entitásokat, meg valid kódot, hogy kipróbáljam. De az exception-re lennék kíváncsi. Elszáll, vagy simán lefut és detached?
Wá, köszi. Ez eszembe sem jutott.
Vannak élethelyzetek amikor fura nem életszerű kérdésekkel zaklatják az ember lelki békéjét. De mivel ilyen helyzet nem megy ki a kezem közül, ezért nem tudom rá a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged