Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Sk8erPeter #8071 üzenetére
a valódi kérdés nem az, hogy szerinted vagy szerintem mi a junior, hanem az, hogy aki majd megkérdezi, szerinte mi a junior
szerintem a junior az, akinek adott fejlesztés alatt álló szoftver esetén megmondják, hogy mi a konkrét feladata (írd meg ezt a 32 darab getter/settert) és azt végre tudja hajtani. a következő lépés, amikor már nem csak konkrét feladatokat tud elvégezni, hanem bizonyos fokig önállóan képes fejleszteni a programot, általánosabb feladatmegfogalmazásokat is képes megoldani (csinálni kell egy authentikációs modult, kb. így meg így működjön, ezek a paraméterek, stb.). ez a közepesen átsült szték vagy medium vagy mi...
szerintem nem az a junior, akit egyáltalán nem lehet használni a fejlesztéshez, csak betanul.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest